Tego nie idzie opisać - to jest robota na ok 8 godz. - lepiej kupić za 50 zł inne radio. Ale ja cierpliwy i uparty. Najpierw musisz mieć 11 (?)tych mikrusów. Dobrze mieć na zapas ze 2 szt, bo przy lutowaniu do nóżek mogą się uszkodzić. Dlatego najpierw dobrze oblutuj nóżki. Ja znalazłem przy jakimś starym video. Przypuszczam, ze tasiemkę masz zerwaną. Wyjmujesz przód radia - panel, usuwasz stara taśme i w miejsce gdzie były styki - wkładasz mikrusy (po wykonaniu w odpow. miejscu otworów - tu trzymaj nerwy) przyklejając je klejem-plastik. w laskach - na gorąco. Wzorując się na taśmie - przeprowadzasz kabelki od mikro do odpow. punktów w płytce. Przy wklejaniu mikr. PAMIETAJ o zachowaniu ODPOWIEDNIEJ odległ. od klawiszy sterujacych. To tak w skrócie. Możesz pytać adam5412(_at_)o2.pl Potrzebne - ok 13 mikro, wiertlo ok 5mm, pilniki-iglaki-płaski lub kwadrat, pistolet i klej i trochę kolorowych cienkich kabelków ( ok 20 cm -kawałki-ze starego jakiegoś sprzętu rtv) no i MNÓSTWO cierpliwości. Chętnie to Ci tanio wykonam, ale nie mam mikro, ale mam dużo czasu - rencista. Przy okazji można ulepszyć podświetlenie (kolor) w radiu - dołożyć zarówek....Będe wdzięczny za odpowiedź (np. jak poszło). Nie wiem, czy wszystko jasno opisałem, bo troche czasu minęło...Pozdrawiam - Adam