logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki program odtwarza pliki RMVB z napisami?

sundecade 09 Sie 2006 20:45 5759 4
REKLAMA
  • #1 2899432
    sundecade
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    Witam. Mam pliki rmvb są to filmy. Mam RealPlyer'a ale tam nie umiem włączyć napisów do tego filmu a Allplayer nie chce odczytac rmvb. Wie ktoś jaki program czyta taki rodzaj pliku i który odczytuje także napisy ?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2899708
    Gutek666
    Poziom 19  
    Ocena: 4
    Witam.
    A czy kolega próboał zrobić tak że napisy dawał pod taka sama nazwa jak film bo wtedy program sam powinien automatycznie właczyć napisy przy właczaniu filmu ja to wypróbowałem na filmach *.avi ale nie jestem pewnien czy pójdzie tak samo na *.rmvb
  • REKLAMA
  • #4 2899786
    _666_
    Poziom 29  
    Ocena: 9
    sundecade napisał:
    Witam. Mam pliki rmvb są to filmy. Mam RealPlyer'a ale tam nie umiem włączyć napisów do tego filmu a Allplayer nie chce odczytac rmvb. Wie ktoś jaki program czyta taki rodzaj pliku i który odczytuje także napisy ?

Napisy maja miec taka sama nazwe jak film tak jak podal Kolega wyzej.

Mam pewna sugestie.real Player zamula kompa wiec proponowalbym zainstalowanie tych kodekow http://www.programs.pl/program,306.html i odpalanie filmow innym palyerem

pozdro
  • #5 3067481
    zimon
    Poziom 13  
    Ocena: 26
    instalujesz kodeki real alternativ i filmy rmvb mo.zesz oglądaćw Vplayerze.
    wystarczy wejśc w ustawienia ->powiązania i tam dodać format rmvb do formatów do tej pory obsługiwanych przez program.
    aha i napisy dla filmów rmvb lepiej żeby były w formacie minutowym bo w klatkowym niektóre programy nie widzą ich.
    do zamiany formatu k;latkowego na minutowy mo.żesz użyć programu subedit-player
REKLAMA