logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić wtyczkę do interfejsu LPG instalacji BRC JUST – szukam zamiennika

pilot_hsc 12 Sie 2006 23:23 2765 6
REKLAMA
  • #1 2910200
    pilot_hsc
    Poziom 14  
    Ocena: 124
    Panowie skad mozna wziac taka wtyczke. Potrzebna mi do interfejsu od LPG do instalacji BRC JUST. Moze spotkal sie ktos z taka wtyczka, bo strasznie ciezko ja zdobyc. Ponizej pare fotek:

• REKLAMA
  • #2 2979977
    norbitor
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam. Z tego co widze na fotkach to mogla by podpasowac wtyczka ISO od radia samochodowego.
  • REKLAMA
  • #3 2980176
    gazer11
    Poziom 15  
    Ocena: 20
    no raczej od radia si nie nada i nie kombinuj z tym!!! poszukaj moze w CZAKRAMie beda mieli cos takiego
  • REKLAMA
  • #4 2980669
    _robert_
    Poziom 20  
    Ocena: 69
    Mam taką,sprawdzę w poniedziałek czy jest taka sama jak ISO i dam znać wieczorem...
  • REKLAMA
  • #5 3676867
    Marek_321
    Poziom 12  
    Ocena: 9
    Nikt się tu dawno nie odzywał, ale może komuś pomogę.
    Pomoc, to może za dużo powiedziane, ale naprowadzę na cel. Jak szukałem wtyczki do starej centrali JUST, to dostałem informację, że takie wtyczki i gniazda (te na Twoim zdjęciu) są w instalacji (okolice lamp świateł i kierunkowskazów) samochodów marki Reno (brak mi informacji o typie, ale mnie wysłano na szrot, więc to nie będzie nic nowego).
    Do starego typu prawie pasuje wtyczka z kabelka "dźwiękowego" z karty dźwiękowej PC do CD-romu.
  • #6 3681465
    sztywny13
    Poziom 21  
    Ocena: 74
    gazer11 napisał:
    no raczej od radia si nie nada i nie kombinuj z tym!!! poszukaj moze w CZAKRAMie beda mieli cos takiego

W ofercie BRC niema w sprzedaży żadnej z wtyczek do interfejsu.
  • #7 3681781
    vvaldek
    Poziom 28  
    Ocena: 386
    mnie to tez wyglada na wtyczke od radja . centralki Just maja inne wtyczki moze ktos przerobil na radiowa bo niemogl nic dopasowac orginalne wtyczki sa inne i nadaja sie od instalacii z renowek postaram sie jutro wrzucic fotke

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano wtyczki do interfejsu LPG instalacji BRC JUST, która jest trudna do zdobycia. Na podstawie zdjęć sugerowano, że mogłaby pasować wtyczka ISO od radia samochodowego, jednak inni uczestnicy dyskusji odradzali takie rozwiązanie, wskazując na różnice w oryginalnych wtyczkach. Wtyczki do centralki JUST różnią się od standardowych i mogą pochodzić z instalacji samochodów marki Renault, szczególnie z okolic lamp świateł i kierunkowskazów. Wtyczka z kabla dźwiękowego PC do CD-ROM prawie pasuje do starego typu centralki. Producent BRC nie oferuje w sprzedaży tych wtyczek, co utrudnia ich pozyskanie. Niektórzy użytkownicy planowali udostępnić zdjęcia oryginalnych wtyczek, aby ułatwić identyfikację i ewentualne zamienniki.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA