Mój problem polega na tym że mam DSL-G624T podłaczony do nostrady i radiowo podłaczony do nie go GW-AP11SP(soft APPro) wszystko działa ale jak podłacze do GW-AP11SP pod np. drugi port komputer z windowsem 98 to internet nie działa. sieć miedzy komputerami jest i działa dobrze. Wiem tyle że z win98 nie moge wejść na DSL-G624T ani na rzaden komputer który jest podpiety przed LAN do DSL-G624T i tam sa 2 komputery z win98 i działa wszystko.
PS. internet nie działa mi tylko na komputerze z win98 który jest podpiety pod GW-AP11SP na XP działa.
Nie jest to wina systemu bo robiłem reistalacje i nawet inny komputer przyniosłem, cigle jest to samo.
Mam nadzieje ze napisałem to wystarczarczajaco zrozumiale, z góry dziekuje za jakieś wskazówki.
PS. internet nie działa mi tylko na komputerze z win98 który jest podpiety pod GW-AP11SP na XP działa.
Nie jest to wina systemu bo robiłem reistalacje i nawet inny komputer przyniosłem, cigle jest to samo.
Mam nadzieje ze napisałem to wystarczarczajaco zrozumiale, z góry dziekuje za jakieś wskazówki.