logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zdjąć simlocka z Samsunga D500 przy użyciu kodu?

zombi20 21 Sie 2006 00:00 2500 5
REKLAMA
  • #1 2936036
    zombi20
    Poziom 11  
    Witam jestem nowy i licze na szybką waszą pomoc... potrzebuje ściągnąć simloncka z samsunga d500 posiada polskie menu już... został przywieziony z FR da rade zrobić to kodem? posiadam kabel USB prosze o pomoc kontakt zombi(_at_)toya.net.pl gg:2720582 (niewidoczny)
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 2936301
    zombi20
    Poziom 11  
    próbowałem kodem tym.. co część i całą pamięć.. i NIC :( jakiś generator... to nie chciało zrobić bo na końcu mam 4 a tu mi 0 pisało w generatorze... jakiś skopany ;p a imei nie ruszany... miałem z jakiegoś forum program do sprawdzania tej ostatniej cyfry imei i wyszło mi 4... więc generator zły... a kod uniwersalny działa w starszych modelach softa a ten 1szy link sprawdzałem wszystko już tam ;p ale potrzebuje wirtualnego coma wie ktoś jak to zrobić?
  • #6 2937131
    mefistofilos
    Poziom 28  
    Ocena: 87
    jesli chodzi Ci o wirtualny com zeby dzialal Twoj kabel, musisz poprostu zainstalować sterownik... podczas instalacji sam utworzy Ci kolejny port ( jesli masz 2, to bedzie utworzony 3 )... sterowniki do USB są na
    www.gsm2pc.pl

pozdrawiam
REKLAMA