logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Epson Stylus PHOTO R220 - migające diody papieru i tuszu, brak reakcji drukarki

cinio1 22 Sie 2006 15:22 3664 3
REKLAMA
  • #1 2941072
    cinio1
    Poziom 11  
    Problem dotyczy drukarki Epson Stylus PHOTO R220 naprzemiennie migają diody od papieru i tuszu, drukarka nie reaguje na polecenia.
    Prubowałem w/g porad używać programu sscserve ale nie dało to żadnego rezultatu.
    Czy komuś się udało może naprawić to w epsonie R220? Czy macie może jakieś wskazówki dla mnie?
    Wiem że temat migających diodek w epsonie był już wałkowany na forum. Jednakże spędziłem już kilka godzin czytając forum i nie udało mi się tego zrobić.

Moderowany przez kosmita:

Zmieniłem temat
    Wpis dokonany w dniu: 2006-08-22 o godzinie: 22:31

• REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2941711
    cinio1
    Poziom 11  
    OK domyślam się że jest to przepełniony pampers ale w tym manualu do którego podałeś linka jest napisane że aby to zrobić potrzebny jest Exclusive servicing program. Pisałem poprzedniego posta z nadzieją że ktoś powie że robił to już w takiej drukarce. A zrobił to w taki sposób ... Wtedy bym mugł porównać i dowiedzieć się co robie źle.
  • #4 3023803
    cinio1
    Poziom 11  
    Drukarke odesłałem do serwisu :) Dzisiaj ktoś dzwonił z serwisu i powiedział że wymienią na nową.
REKLAMA