Witam
Mam uszkodzony mechanizm zamykania i otwierania klapy powietrza.Może ktoś spotkał go gdzieś w internecie ,proszę o link. A może ktoś ma uszkodzony ale ma dobre 2 koła które ja potrzebuje
Witam, poszukuję schematów wiązki elektrycznej (wychodzącej ze słupka lub znajdującej się w drzwiach przód + tył), nie mogę dojść do ładu z elektryką po przełożeniu drzwi z innego auta, numery vin obu aut : VF38BRHZE80881623, VF38BRHZF81518791. Bardzo proszę o pomoc.
✨ Poszukiwano schematu elektrycznych szyb do czterech drzwi w samochodzie Peugeot 406 z 2001 roku. W celu udzielenia pomocy proszono o podanie numeru VIN lub numeru DAM z białej naklejki na słupku drzwi kierowcy. Użytkownik podał numer VIN: VF38BRHZF81327101. W odpowiedzi udostępniono schematy elektryczne szyb do Peugeot 406. W dyskusji pojawiły się również zapytania o instrukcję multimedialną oraz pełne schematy elektryczne pojazdu. Dodatkowo zgłoszono problem z mechanizmem zamykania i otwierania klapy powietrza oraz poszukiwano uszkodzonych części. W innym wątku użytkownik poszukiwał schematów wiązki elektrycznej drzwi przednich i tylnych po przełożeniu drzwi z innego auta, podając numery VIN obu pojazdów: VF38BRHZE80881623 oraz VF38BRHZF81518791. Wygenerowane przez model językowy.