logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

jaki program do konwertowania plików z wmv do 3gp???

planeta123456 04 Wrz 2006 15:28 1821 6
REKLAMA
  • #1 2986027
    planeta123456
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    jaki program do konwertowania plików z wmv do 3gp??? prosze o odpowiedź:D
  • REKLAMA
  • #2 2986060
    mr_nuke
    Poziom 17  
    Ocena: 14
    ImToo 3gp Converter

Pozdro
  • REKLAMA
  • #3 2990515
    planeta123456
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    tak ale ja mam ten program i nie convertuje calkowicie np mam film 7 minutowy to program mi konwertuje na 3 minuty nie ma całości filmu. dlatego się pytam o inny program:?::?:
  • REKLAMA
  • #4 2992280
    olcha0098
    Poziom 28  
    Ocena: 58
    Oryginał od SmartMovie dostępny na eMule, ale to AVI jak możesz wgrać odtwarzacz smartmovie do telefonu to OK, próbuj jeszcze konwertować wmv>avi>3GP. Z avi na 3GP zrobisz programem Nokia Multimedia Converter.
  • REKLAMA
  • #5 2994650
    mr_nuke
    Poziom 17  
    planeta123456 napisał:
    tak ale ja mam ten program i nie convertuje calkowicie np mam film 7 minutowy to program mi konwertuje na 3 minuty nie ma całości filmu. dlatego się pytam o inny program:?::?:

No to może masz jakąś okrojoną wersje, albo demo.
    Ja też takie coś miałem, ale qmpel znalazł mi full wersje i normalne filmiki po 20 min sie konwertowały.

Pozdro
  • #7 3023129
    mr_nuke
    Poziom 17  
    Szukałęm, ale nie moge znaleźć miejsca z kąd to pobrałem :(

Pozdro

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy wyboru programu do konwersji plików wideo z formatu WMV do 3GP. Proponowanym narzędziem jest ImToo 3gp Converter, jednak użytkownik zgłasza problem z niepełnym konwertowaniem dłuższych filmów. Sugerowane jest alternatywne podejście polegające na konwersji WMV do AVI, a następnie AVI do 3GP za pomocą Nokia Multimedia Converter. Wskazano również, że problem może wynikać z używania wersji demo programu ImToo, która ogranicza długość konwertowanego materiału. Próby znalezienia pełnej wersji programu nie przyniosły rezultatów. Wspomniano także o oryginalnym odtwarzaczu SmartMovie, który obsługuje AVI i może być użyteczny w kontekście odtwarzania na telefonie.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA