Mam problem z DX Diag. Za pierwszym razem po przeinstalowaniu Windy XP wszedłem do DX Diag bo chciałem sprawdzić czy nie ma konfliktów. No i nie udało się , komputer się zrestartował, nie wiem do dziś dlaczego. Za drugim razem pojawił się komunikat iż "za pierwszym razem próba wejścia do DX się nie powiodła czy chcę wejść ponownie - TAK NIE" Nacisnąłem TAK i o dziwo wchodzę do dziś bez problemu. DX jest OK nic nie ma do czego można się byłoby przyczepić, ale wkurza mnie ten ciągły komunikat. Czy nie da się go jakoś usunąć ? Dlaczego piszę, dlatego że przed instalacją Windy w DX były problemy z ddl ( pisało że jest starszy i może powodować problemy) chociaż DX był nowo ściągniety ze strony Microsoftu i nie sądzę że dll był starszy. przeinstalowałem DX, nic nie pomogło, podmieniłem dll nic nie dało. Mam DX9c Dlatego dziwił mnie ten komunikat o tym dll. Ale tu chodzi głównie o ten komunikat o nieudanej pierwszej próbie wejścia do DX Diag. Da się go usunąć czy już tak zostanie ?
Wiem że jest nas tysiące, ale widzę że jakoś nie ma tego który by znał ten temat. jeszcze zaczekam, ale to dla mnie ważne, bo co prawda w DX jest wszystko OK, ale ten komunikat mnie wkurza. Miałem juz takie coś, i na koniec do DX Diag nie wszedłem. Po prostu musiałem robić przeinstalowanie, bo oprócz tego coś sie schrzaniło. Juz nie pamiętam co , ale to pamiętam.System nie pozwolił mi na wejście do DX Diag. Wyświetlał przez moment jakis błąd i się restartował.
Pisanie postu pod postem.
Należy używać przycisku ZMIEŃ.
Scaliłem dwa posty. [h]
Wiem że jest nas tysiące, ale widzę że jakoś nie ma tego który by znał ten temat. jeszcze zaczekam, ale to dla mnie ważne, bo co prawda w DX jest wszystko OK, ale ten komunikat mnie wkurza. Miałem juz takie coś, i na koniec do DX Diag nie wszedłem. Po prostu musiałem robić przeinstalowanie, bo oprócz tego coś sie schrzaniło. Juz nie pamiętam co , ale to pamiętam.System nie pozwolił mi na wejście do DX Diag. Wyświetlał przez moment jakis błąd i się restartował.
Pisanie postu pod postem.
Należy używać przycisku ZMIEŃ.
Scaliłem dwa posty. [h]