Witam
Do sprzedania posiadam router jak wyżej.
Podstawowe dane:
* Standardy IEEE 802.3 10BASE-TIEEE 802.3u 100BASE-TX
* Ilość Portów LAN: 4 x 10/100Mp/s
* auto-detekcja (switch) WAN: 1 x 10/100Mb/s Ethernet
* Predkość Transmisji Full Duplex (20Mb/s/200Mb/s)Half Duplex (10Mb/s/100Mb/s)
* Protokoły TCP/IP, NAT, PPPoE, HTTP, DHCP Server/Client, SNTP, PAP/CHAP/MS-CHAPRIP I RIP IIPPTP/ IPSEC Pass Through
* Wskaźniki LED Power, CPUWAN LINK, ACTLAN / ACTCOL/ FDX
* Zasilanie 7.5VDC / 1A
* Pobór mocy 3W(maks.)
* Wymiary zewnętrzne 171 x 100 x 34 mm
* Zakres Temperatur podczas pracy: 0 ~ 40 °C
* Wilgotność podczas pracy: 10% ~ 90% RH
* Certyfikaty FCC Class B, CE Class B, VCCI-B
Sprzęt kupiłem w styczniu 2005, od tamtej pory działał non stop do wczoraj kiedy to przyszedł nowy router z voip. Ten jest mi już zbędny. Sprzęt do podzielenia na 4 komputery idealny. Tylko raz musiałem go zresetować, ale to z własnej winy. Bardzo stabilny.
Zainteresowanych zapraszam z propozycją ceny na PW. Sprzęt jest mi kompletnie teraz nie potrzebny, także sprzedam tanio bo nie chce żeby leżał w szafie i się kurzył. Może komuś się przyda.
Pozdrawiam
artur
ps. Jeżeli ktoś będzie chciał mogę wystawić na allegro - mój nick na allegro http://www.allegro.pl/show_user.php?search=arturlc24
Do sprzedania posiadam router jak wyżej.
Podstawowe dane:
* Standardy IEEE 802.3 10BASE-TIEEE 802.3u 100BASE-TX
* Ilość Portów LAN: 4 x 10/100Mp/s
* auto-detekcja (switch) WAN: 1 x 10/100Mb/s Ethernet
* Predkość Transmisji Full Duplex (20Mb/s/200Mb/s)Half Duplex (10Mb/s/100Mb/s)
* Protokoły TCP/IP, NAT, PPPoE, HTTP, DHCP Server/Client, SNTP, PAP/CHAP/MS-CHAPRIP I RIP IIPPTP/ IPSEC Pass Through
* Wskaźniki LED Power, CPUWAN LINK, ACTLAN / ACTCOL/ FDX
* Zasilanie 7.5VDC / 1A
* Pobór mocy 3W(maks.)
* Wymiary zewnętrzne 171 x 100 x 34 mm
* Zakres Temperatur podczas pracy: 0 ~ 40 °C
* Wilgotność podczas pracy: 10% ~ 90% RH
* Certyfikaty FCC Class B, CE Class B, VCCI-B
Sprzęt kupiłem w styczniu 2005, od tamtej pory działał non stop do wczoraj kiedy to przyszedł nowy router z voip. Ten jest mi już zbędny. Sprzęt do podzielenia na 4 komputery idealny. Tylko raz musiałem go zresetować, ale to z własnej winy. Bardzo stabilny.
Zainteresowanych zapraszam z propozycją ceny na PW. Sprzęt jest mi kompletnie teraz nie potrzebny, także sprzedam tanio bo nie chce żeby leżał w szafie i się kurzył. Może komuś się przyda.
Pozdrawiam
artur
ps. Jeżeli ktoś będzie chciał mogę wystawić na allegro - mój nick na allegro http://www.allegro.pl/show_user.php?search=arturlc24