logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy warto naprawiać zasilacz Megabajt MGB-350ATXP4 350W? Koszty i porady

jaacus 10 Wrz 2006 14:35 1999 5
REKLAMA
  • #1 3006100
    jaacus
    Poziom 2  
    Witam serdecznie

Jestem tutaj nowy jak widać, więc na wstępie proszę o rady gdybym coś źle robił.
    Problem mam taki: ostatnio padł mi zasilacz 350W, mam już nowy oczywiście :D ale da się go jakoś naprawić? Ile by to kosztowało? Chodzi o to, że na wyjściach nie ma takiego napięcia jakie powinno być.

Pozdrawiam
    Jacek
  • REKLAMA
  • #2 3006612
    tomaha1
    Poziom 19  
    Ocena: 20
    Zazwyczaj psuje się taki element, którego zakup jest porównywalny z ceną nowego zasilacza.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 3006827
    TONI_2003
    Moderator
    Ocena: 3824
    tomaha1 napisał:
    Zazwyczaj psuje się taki element, którego zakup jest porównywalny z ceną nowego zasilacza.

Witam !
    Takich bzdur za przeproszeniem kolego tomaha1 to nie powinno się pisać !
    Taka odpowiedź dla kolegi jaacus to przynajmniej nieporozumienie !
    Natomiast dla mnie to wręcz skandal i to na dodatek nie poparty żadnym za pewnie doświadczeniem zwykle nabijanie punktów!
    :arrow: Kolego jaacus proszę napisać jaki to dokładnie model zasilacza i czy kolega posiada odpowiednie narzędzia i wiedzę do ewentualnej naprawy zasilacza ?

Pozdrawiam Brać lutującą ! :D

:D
  • REKLAMA
  • #5 3007139
    tomaha1
    Poziom 19  
    Ocena: 20
    Dobra, przepraszam. Skoro jesteście tacy pewni swego to na pewno pomożecie Mu go naprawić. Pozdrawiam.
  • #6 3132404
    jaacus
    Poziom 2  
    Sorki, że tak długo ale byłem dosyć zajęty.
    Troszkę wiedzy posiadam, narzędzia mam chyba wszystkie jakie mogą się przydać.
    Na fotkach widoczny mój zasilacz, trochę zniekształcony bo zrobiłem w za dużej rozdzielczości.
    Czy warto naprawiać zasilacz Megabajt MGB-350ATXP4 350W? Koszty i poradyCzy warto naprawiać zasilacz Megabajt MGB-350ATXP4 350W? Koszty i porady
REKLAMA