I do tego wredny instalator włączył koledze "Caps Lock" i narobił błędów w poście?
Skąd kolega ściągnął te kodeki i jak dokładnie brzmi komunikat? Przed instalacją nowych wyrzucił kolega stare?
kodeki nowe same odinstalowaly te stare bo system pytal sie o to. A kodeki na drugim kompie dzialaja, problem jest chyba w tym ze jest zalozone haslo admina i nic nie mozna do rejestru wrzucic anie naprawic windowsa, a komunikat jest taki: cannot create register key HKEY_CURRENT_USER/SOFTWARE/GNU/........ cos tam cos tam ,...
moje kuzyna 10-letniego dał mi kompa zeby dźwięk mu zrobić i naprawić zasilacz, haslo mi podal ale ono nie dziala przy probie naprawy windowsa ! nie wiem dlaczego moze to haslo uzytkownika mi podal a admina zalozyl pewnie ten co mu kompa skladal i nawet nie wie jakie ma haslo admina
✨ Problem dotyczy braku dźwięku podczas odtwarzania filmów na płycie MSI K4AV z systemem Windows XP, mimo że pliki MP3 i audio działają poprawnie. Przyczyną jest najprawdopodobniej brak odpowiednich kodeków audio lub ich nieprawidłowa instalacja. Użytkownik zainstalował różne kodeki, takie jak AC3 i ffdshow, jednak w niektórych odtwarzaczach pojawia się komunikat o braku dekompresora, bez wskazania konkretnego kodeka. Zalecane jest usunięcie wszystkich istniejących kodeków i instalacja pakietu K-Lite wraz z AC3, które są stabilne i kompatybilne. Podczas próby instalacji kodeków pojawia się błąd zapisu w rejestrze systemowym (cannot create register key HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREGNU...), co jest spowodowane brakiem uprawnień administratora. Problem z uprawnieniami wynika z nieznanego hasła administratora systemu, co uniemożliwia poprawną instalację i konfigurację kodeków oraz naprawę systemu. Wskazano, że problem nie leży w płycie głównej ani sprzęcie, lecz w konfiguracji systemu i kodeków. Wygenerowane przez model językowy.