logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens A60 nie włącza się po zdejmowaniu simlocka – naprawa przez UFS bez TP

bamboss 14 Wrz 2006 01:09 858 3
REKLAMA
  • #1 3018199
    bamboss
    Poziom 16  
    Ocena: 15
    Witam.
    Miałem do zrobienia dwa siemensy A60(polak +simlock).Robiłem przez n-boxa.Jeden poszedł bez problemów natomiast drugi niestety przesatł się odzywać.Czy jest możliwość naprawienia ich przez UFS-sa bez konieczności przywracania TP.Widziałem solucje przywrócenia TP ale może jest sposób na naprawę ich bez martecha???
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 3018632
    oko1974
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    witam jezeli zle przeciełes sciezke to martech ci nie pomoze zrób obejcie tp
  • REKLAMA
  • #3 3020479
    pywoo
    Poziom 18  
    Ocena: 17
    Sprubuj normalnie po kablu serwisowym po comie robić ;) oczywiście po ciętym TP. Jesli masz jużprzecięty i po tej operacji telefon się utrupił to proponuje poszukać solucji na "bad tp cut " pozdrawiam
  • #4 3057185
    bamboss
    Poziom 16  
    Ocena: 15
    Witam.
    Telefon już dawno śmiga a ja nie zakończyłem tematu-tak więc fonik ruszył po "zestawie naprawczym" znajdującym się na elce.Poradziłem sobie używając sarsa i zwykłego kabla pod coma-tak jak radzili koledzy.Tylko po wgraniu polaka i po simlocku musiałem ustawić kontrast pod stt.Dziekuje za podpowiedzi.
    Pozdrawiam wszystkich!!!
REKLAMA