logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens A70 zawiesza się po TP i simlocku - jak naprawić?

anders22 02 Lut 2006 18:02 1289 4
REKLAMA
  • #1 2250266
    anders22
    Poziom 13  
    Siemens A70 robiłem TP potem Joker simlock poszedł, właączyłem fona i lipa zawiesza sie i pokazuje napis Siemens By inspired i tak wisi, przy wyłaczaniu telefonu to samo zwieszas sie na napisie Siemens ....
    Co teraz mam zrobic wgrywałem Fullfash Eeprom i Bootcore i nic sie nie dzieje to samo

Jesli ma ktos sposób i pliki zeby go zrobic oddam swoje 50 punktów.
  • REKLAMA
  • #2 2261159
    afuk
    Poziom 18  
    Prawdopodobnie przeciąłeś za głęboko i naruszona została druga ścieżka, która jest minimalne niżej. To jest zabezpieczenie właśnie przed cięciem. Nowszych A70 nie wolno ciąć, jedynie MARTECH box.

Dodano po 1 [minuty]:

I zdaje się leci równolegle do tej ciętej.
  • REKLAMA
  • #3 2552566
    bigitch
    Poziom 13  
    Ocena: 7
    witam mam ten sam problem zamierzam wyprobowac solucje z zalacznika, napiszcie prosze czy to dziala, z reszta sam sprawdze nie mam wyboru... r.i.p. napisze czy warto bylo i zrobie dokladniejsze zdjecia.
    Załączniki:
    • A70 solution bad cut!!!!.rar (262.7 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #4 2552661
    hard
    Poziom 24  
    Ocena: 18
    afuk napisał:
    Prawdopodobnie przeciąłeś za głęboko i naruszona została druga ścieżka, która jest minimalne niżej. To jest zabezpieczenie właśnie przed cięciem. Nowszych A70 nie wolno ciąć, jedynie MARTECH box.

Dodano po 1 [minuty]:

I zdaje się leci równolegle do tej ciętej.

NIE WOLNO CIĄĆ !!!! ,ale można delikatnie wydrapać igłą i zawsze IGŁĄ
    Nie zdażyło mi sie jeszcze tak uwalić ,zrobiłem pare sztuk z softem V32 bezproblemowo.
    Ta ściezka przecież jest na wierzchu i dobrze ją widać .
    Jak wjedziemy nożem do tapet się nie dziwie ,że jest taki efekt jak kolega opisał.
  • #5 2553984
    morgan_exe
    Spec od GSM
    Ocena: 115
    Solucja działa, dzis po dluzeszej zabawie udalo mi sie 'wbic' w ta kulke i potem prosto cross pod rezystorek ;)

pozdrawiam
REKLAMA