Odnośnie uzywanych ADS tozazwyczaj jakies stare,nowsze ADS są jednak w cenie. Na pewno nie jest to 600zł
Hollywood nie jest końcówką estradową! Po pierwsze nie ma mocy takiej jaka napisana, w środku sa zabawkowe elementy. Jeśli już ją kupisz na wstępie dołóż 3x więcej kondensatorów 2xwiększe trafo 2x więcej tranzystorów może będziesz miał to co piszą w nocie pseudoproducenci.
Pojawiy sie ostatnio wszekiego rodzaju Omnitroniki, Hollywood i innego typu krzaki.
Za cenę Hollywooda kupisz całkiem świetnie grający mocniejszy wzmacniacz domowy z preampem, brzmieniem, prostymi regulacjami, dużo większą ilością światełek jeśli Cię to interesuje. I pewnie zabezpieczenia będą bardziej mocarne.
Po za tym popatrz sobie na samą nazwę Hollywood to raczej dzielnica Los Angeles niż coś co bedzie grało.
---
Odnośnie DENONA to normalnie go podłącz jesli go masz. Napewno zagra piekniej niż ten Hollywood. Bo to jest marka.
Wygląda to tak jakbys chciał starą mocną limuzyne JAGUARA zamienił na Cinquecento nowe z sinikiem 150koni.
Pomylilem sie troche myslałem że chodzi Ci o Eltrony, a nie Zeusy.
No to coś może z tego będzie. Proponowany wzmacniacz do niego to ADS 800 lub DAP 900 niżej nie ma co schodzić. Trzeba myśleć przyszłościowo.
A w domu możesz spokojnie działać na tym DENONIE.
jakie widzisz zastosowanie tego zestawu? Bo ja widzę: duże pomieszczenia domowe. A tam starczy CI Denon
Pomogłem? Kup mi kawę.