logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

AWG 729 Whirlpool wylewa wode przez zamkniete dzwiczki

Luc@ 15 Wrz 2006 23:22 1638 4
REKLAMA
  • #1 3024424
    Luc@
    Poziom 2  
    AWG 729 Whirlpool wylewa wodę przez zamknięte drzwiczki, nie wiem czy to wina uszczelki w której nie dopatrzyłam się żadnej skazy czy może drzwiczki się poluzowały w jakiś mikroskopijny niezauważalny sposób. Czy mogę je w jakiś sposób dokręcić sama czy odrazy wymieniać uszczelkę wraz z drzwiczkami i czy to powinien zrobić fachowiec czy próbować po kolei samemu . Ile może kosztować taka naprawa bo przyznam ze w ogóle się nie orientuje w cenach i nie chciała bym przepłacić.
  • REKLAMA
  • #2 3024474
    GRZ 20
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    może to fartuch takie naprawy niech lepiej wykona mechanik
  • REKLAMA
  • #3 3024796
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #4 3025288
    Luc@
    Poziom 2  
    wyczyściłam z kamienia drzwiczki przy okazji odkręciłam je żeby zrobić to dokładniej okazało się ze pod plastikiem który okala szkło jest pełno wody zrobiłam kilka prób i okazuje się ze woda wcieka do tego obramowania drzwiczek i wylatuje sobie na dole w takim wypadku musze wymienić cale drzwiczki lub to plastikowe obramowanie dziękuje za pomoc
  • #5 3027097
    eeban
    Specjalista AGD
    Ocena: 1494
    woda wycieka ci z dozownika proszku i spływa do wziernika >>>>należy wyczyścić komorę dozownika proszku >>>>szczególnie otwory z których leci woda

wymiana wziernika nic nie da :!:
REKLAMA