logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nowy soft i lista kanałów do AF 2300NC - jak zaktualizować?

Rewus 18 Wrz 2006 10:57 1155 2
REKLAMA
  • #1 3031392
    Rewus
    Poziom 12  
    szukam jakiegoś nowego softu do af 2300nc i jakąś liste kanałów żeby było te kilkanaście nakanów bo zjanomi mi dali swojego ferdka bo odkąd go kupili to nic w nim nie było zmieniane i wiekszość kanałów im pouciekało.
    Probowałem ściągnąć z lakiego ale tam ciągle wyskakuje mi okienko z podaniem hasło i po wpisaniu "laki" dalej to samo...
    jeśli ktoś może to niech poda bezpośrednie linki to softu i listy albo wyśle mi na maila: draquel(_at_)wp.pl
    za wszystko dzięki[/youtube]
  • REKLAMA
  • #2 3031499
    tomarex
    Poziom 24  
    Ocena: 57
    Witam.
    Często ludzie mają problemy przy zmianie softu i list kanałów, więc uważam że lepiej zrobić to samemu ręcznie.
    Uzupełnić listę transponderów o brakujące i włączyć wyszukiwanie tylko niekodowanych.
    Najlepiej robić to stopniowo:
    dodać transponder
    włączyć wyszukiwanie
    przesunąć atrakcyjne programy na początek listy np z danego satelity lub swojej utworzonej.
    Aktualny wykaz np z Hot-Bird-a masz tu:
    http://en.kingofsat.net/freqs.php?&pos=13E&standard=Digital&ordre=freq&filtre=Clear
  • #3 3031666
    Rewus
    Poziom 12  
    wolałbym jednak wszystko wgrac niż siedziec przy tym godzine po to żeby wyszukać 15 kanałów. Gdyby jeszcze dla siebie ale dla kogoś...
    wgrywałem już soft i liste do swojego 6018 i nie miałem żadnych problemów
REKLAMA