Jestem właścielem małego klubu i mam zamiar zmienić nagłośnienie.
Problem jest taki, że do tej pory posiadałem
2xAltus 140
oraz subwoofer Tonsila ( wyglada jak Activ 200 tyle tylko że passywny ).
Wszystko ciągnięte jest przez końcówkę ADS LX800.
Bardzo często musiałem inwestować w nowe głośniki więc chcę kupić coś lepszego oraz odpowiednio zabezpieczonego !!!
Sala taneczna ma wymiary ok 6x6 m.
Na nowe nagłośnienie chciałem wydać ok 4000 zł ale po przeczytaniu podobnych postów doszedłem do wniosku, że chyba nie ma co przepłacać.
Jest jednak dodatkowy warunek ..
Zestaw musi mieć możliwość łatwej rozbudowy gdyż chciałbym go wykorzystać w przyszłości na większej sali o rozmiarach ok 11x11 m.
Co polecacie i jak to zabezpieczyć przed uszkodzeniem.
Jeszcze jedno załączam rysunek ( drzwi prowadzą na taras i są żadko otwierane ).
Jesli macie jakies pomysły to chciałbym również zapodać 4 głośniczki w rogach D1,D3,C1,C3 , które będą słóżyły do słuchania dźwięku z projektora podczas meczów.
Prosze o pomoc i konkretne odpowiedzi.
Muzyka głównie dance.
Problem jest taki, że do tej pory posiadałem
2xAltus 140
oraz subwoofer Tonsila ( wyglada jak Activ 200 tyle tylko że passywny ).
Wszystko ciągnięte jest przez końcówkę ADS LX800.
Bardzo często musiałem inwestować w nowe głośniki więc chcę kupić coś lepszego oraz odpowiednio zabezpieczonego !!!
Sala taneczna ma wymiary ok 6x6 m.
Na nowe nagłośnienie chciałem wydać ok 4000 zł ale po przeczytaniu podobnych postów doszedłem do wniosku, że chyba nie ma co przepłacać.
Jest jednak dodatkowy warunek ..
Zestaw musi mieć możliwość łatwej rozbudowy gdyż chciałbym go wykorzystać w przyszłości na większej sali o rozmiarach ok 11x11 m.
Co polecacie i jak to zabezpieczyć przed uszkodzeniem.
Jeszcze jedno załączam rysunek ( drzwi prowadzą na taras i są żadko otwierane ).
Jesli macie jakies pomysły to chciałbym również zapodać 4 głośniczki w rogach D1,D3,C1,C3 , które będą słóżyły do słuchania dźwięku z projektora podczas meczów.
Prosze o pomoc i konkretne odpowiedzi.
Muzyka głównie dance.