logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak działają efekty świetlne Dixi i Dexter Discotech?

planeta123456 24 Wrz 2006 21:43 2674 5
REKLAMA
  • #1 3053468
    planeta123456
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    na czym polegają efekty dixi i dexter discotech?? prosze o odpowiedź :D:D
  • REKLAMA
  • #2 3061028
    djandriu
    Poziom 27  
    Ocena: 171
    Wejdź na strone PRODUCENTA to raz, Poszukaj na ELCE to dwa , poszukaj na GOOGLE.PL to trzy , i dopiero zadawaj pytania bo opis jest wszędzie dostępny . Może jeszcze powiesz że masz zamiar robić szmemu takie światła ?? powodzenia i pozdrawiam - moja przygoda skończyła się na budowaniu skanerów i zrozumiałem że lepiej jest dać za skaner 900zł niż go samemu robić.
  • REKLAMA
  • #3 3063782
    planeta123456
    Poziom 14  
    1 . szukałem na stronie producenta i nic nie znalazłem 2. to co chce zbudować to nie twoja sprawa jak już chcesz wiedzieć to ja nie mam zamiaru zbudować tego efektu 3 . w google nie ma o tych efektach informacji . 4 . to ja nie mam zamiru czytać tego rodzaju wypowiedzi . jak składam posty to najpierw szukam informacji na tewn temat , żeby nie pisać dwóch tych samych postów .

(djandriu powinieneś zostać nostradamusem że tak wiesz co ludzie zamierzaja zrobić ;)

czy ktoś jeszcze może wie na czym polegają efekty dixi i dexter discotech:D:?::?:
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 3065562
    djtronic
    Poziom 20  
    Ocena: 8
    DEXTER
    Silny projektor gobo. Aktywowany muzycznie poprzez wewnętrzny mikrofon. 11 kolorów przyporządkowanych do figur gobo plus biały. Około 20 snopów światła obraca się zmieniając kierunek.

DIXI
    Urządzenie identyczne jak Dexter z dodatkowym lustrem skanującym. Ruch lustra, rotacja oraz zmiana goba / koloru są aktywowane muzycznie przez wbudowany mikrofon. Wersja z lustrzanym odbiciem - DIXI DRUM.

wystarczy odrobine poszukac.. Pozdrawiam djtronic
  • REKLAMA
  • #5 3065903
    planeta123456
    Poziom 14  
    dziękuje dj tronic ale ja szukałem . dziękuje za wytłumaczenie:D
  • #6 3065918
    djtronic
    Poziom 20  
    Ocena: 8
    ok nie ma sprawy ;)