logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Palmtop do nawigacji z Auto Mapa XL - opinie i czułość urządzenia

leati78 25 Wrz 2006 11:39 1363 3
REKLAMA
  • #1 3054711
    leati78
    Poziom 16  
    Witam.
    Wraz z mężem chcemy kupić palmtopa aby korzystać z nawigacji w samochodzie. Znajomy poleca mi taki palmtopik http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=127442156
    Co sądzicie o tym sprzęcie? Czy dobrze będzie się spisywać, czy jego czułość jest wystarczająca do dobrej pracy np. na Auto Mapa XL ?
    Z góry dziękuję za sugestie.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3054816
    ninjafan
    Poziom 20  
    Ocena: 4
    Witam, to dobre urządzenie do nawigacji samochodowej. Ważna jest czułość anteny GPS tego urządzenia - im większa, tym lepiej. Oczywiście najlepiej mieć antenę na dachu samochodu do GPS - wtedy nie stracisz sygnału z satelity w dużym mieście - ale takie rozwiązania są niestety droższe. Podsumowując - z tym modelem raczej nie zabłądzisz. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 3054819
    leati78
    Poziom 16  
    Rozumiem. Szukałam wszędzie czułości tej anteny GPS, jednak nigdzie nie znalazłam. Czy ktoś wie jaka to jest warość ?
  • #4 3241111
    darasn1
    Poziom 1  
    Jestem posiadaczem mio p550 i jestem z niego w pełni zadowolony:D W mieście często widzi 7 satelit i nieraz więcej. Nie gubi sygnału. Jednak przez to że palmtop ten posiada wbudowaną antenę polecam zakup zewnętrznej przyczepianej do dachu, jest to koszt ok 50 zł. Jednym słowem: POLECAM
REKLAMA