logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

UNIT UT-2005 - Gdzie kupić lub czym zastąpić uszkodzony wyświetlacz?

tronix_1 02 Paź 2006 11:00 1621 3
REKLAMA
  • #1 3077435
    tronix_1
    Poziom 15  
    Ocena: 22
    Dziedobry poszukuje informacji o mierniku UNIT UT-2005. a mianowicie mialem z nim nie mily wypadek jakos takos :cry: przejechalo po nim okolo 3 tony Wszelkie elemety przezyly bez wiekszego uszczerbku jedynie nieszczesny wyswietlacz poszedl sie pasc. I z tad moj post a mianowicie potzrebuje informacjii :
    -schematu lub ukladu wyprowadzen wyswietlacza tego miernika
    -gdzie mozna kupic orginalany wyswietlacz miernika UNIT UT-2005
    - jakim wyswietlaczem mozna zastapic orginalny wyswietlacz
    prosze o kontakt :
    e-mail -tronix1(_at_)o2.pl
    GG: 8831814

Miernik nie ma duzej wartosci materialnej ale ma dla mnie duza wartosc sentymetalna i dlatego chce go wskrzesic.Prosze o kontakt nie dysponuje zadnymi innymi informacjami oprocz zdiec i checi na odpowiedz na kazde pytanie. :D: Z góry dziekuje za odpowiedzi AVE :D

Jezeli tu nie znajde odpowiedzi na te pytania prosze mnie pokierowc na inne forum AVE
    Jedno ze zdiec z czesciowym opisem podalem ponizej.
    Załączniki:
    • wys-tasma-opis.rar (831.91 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 3480465
    tronix_1
    Poziom 15  
    Nie widzac zainteresowania lub checi pomocy w rozwiazaniu mojego problemu z owym wyswietlaczem .Zostalem zmuszony a zarazem zmotywowany do intensywniejszej pracy nad moim problemem ,i po znalezieniu kilku godzin wolnego czasu rozwiazalem moj problem .Wobec czego "KONCZE TEMAT WYSWIETLACZA DO MULTIMETR-U UNI-T UT2005
    " Za jakis czas umieszcze linki do schematow wyprowadzen wyswietlaczy zastepczych. AVE. :D
  • REKLAMA
  • #3 5828185
    piotr gryko
    Poziom 12  
    Udało się miernik naprawić??
  • #4 5834854
    tronix_1
    Poziom 15  
    Oczywiście wszystko działa bez najmniejszego problemu, oczywiście nie obeszło się bez czasochłonnych przeróbek .
REKLAMA