Witam,robiłem dzisiaj polaka w Motoroli V3r, przy testpoincie poszło chyba cos nie tak i po podłaczeniu baterii na wyswietlaczu wyskakuje napis Critical Error DE AD, udało mi sie w koncu zdjąc simlocka, potem z racji,że telefon nie odpalał ( no,tylko z tym napisem), wrzuciłem fulla,i nadal jest to samo,dodam,ze pracuje na Smart Clipie, a nie wiem czemu nie moge naprawic PDSa,wyskakuje komunikat ,ze nie mozna nawiazac polaczenia z serwerem,co moge zrobic?
Dodano po 18 [minuty]:
dodam,ze wgrywałem softa przy odłaczonym wyswietlaczu, nie wiem ,czy to ma jakies znaczenie, martwi mnie to,ze nie nie moge naprawic PDSa, prosze o wszelkie info.
Dodano po 2 [godziny] 51 [minuty]:
czy nikt nie orientuje sie w podobnym problemie? gdzie szukac problemu z komunikatem -brak połaczenia z serwerem( chodzi o naprawe PDSa),temat pilny!!
Dodano po 18 [minuty]:
dodam,ze wgrywałem softa przy odłaczonym wyswietlaczu, nie wiem ,czy to ma jakies znaczenie, martwi mnie to,ze nie nie moge naprawic PDSa, prosze o wszelkie info.
Dodano po 2 [godziny] 51 [minuty]:
czy nikt nie orientuje sie w podobnym problemie? gdzie szukac problemu z komunikatem -brak połaczenia z serwerem( chodzi o naprawe PDSa),temat pilny!!