witam
prosze o pomoc chodzi mi dokładnie o motorole v3x jak ją dostałem miała podobno nie właczac sie (jest z anglii) nie była zalana ani nic takiego. po włożenieu mojej baterii telefon jednak właczył sie ale zawiesił sie. wyłączyłem go wyjmując baterie. pożniej właczył się normalnie i wyłączył.
kolejnym krokiem była próba wgrania polskiego menu i tu pojawił mi sie problem wgrywałem RSD przez zwykly kabelek usb wszystko przeszło PASS wyswietliło sie ale polaka nie był wrecz przeciwnie telefon włączał sie w boot loadera i tyle. próbowałem wgarc nowego flash bo moze to pomoże ale od samego początku wyskakiwały błędy.
zauważyłem także wtedy ze w pod bootloaderem był napis "code curupt"
jak to zawsze jest próbowałem sobie pomóc innymi sposowami wiec grzebałem na p2k i poprawiłem sobie teras wyskakuje błąd "CRYTTICAL ERROR"
dodam ze przy próbie wgrania monster packa p2k wyswietla tyle:
Processing input file:
Processed 9 codegroups
Connecting to phone ...
Connected to: 'Motorola Flash'
Connected OK
Sending RAM loader ...
ERROR: FLASHCMD read error
Error sending BIN command.
Error flashing file 'ramdld.smg', aborting RAMLOADER loading!
Error while flashing RAM loader, aborting.
ERROR: Flashing failed
dołanczam fotki jak to dokładnie u mnie wyglada
a oryginalny boot loader to 0671
sw r25221LD_U_8583.E7P
proszę o pomoc czy da sie to w ogóle zrobi??
pozdrawiam i prosze o odp
MARCIN STEPIEŃ
prosze o pomoc chodzi mi dokładnie o motorole v3x jak ją dostałem miała podobno nie właczac sie (jest z anglii) nie była zalana ani nic takiego. po włożenieu mojej baterii telefon jednak właczył sie ale zawiesił sie. wyłączyłem go wyjmując baterie. pożniej właczył się normalnie i wyłączył.
kolejnym krokiem była próba wgrania polskiego menu i tu pojawił mi sie problem wgrywałem RSD przez zwykly kabelek usb wszystko przeszło PASS wyswietliło sie ale polaka nie był wrecz przeciwnie telefon włączał sie w boot loadera i tyle. próbowałem wgarc nowego flash bo moze to pomoże ale od samego początku wyskakiwały błędy.
zauważyłem także wtedy ze w pod bootloaderem był napis "code curupt"
jak to zawsze jest próbowałem sobie pomóc innymi sposowami wiec grzebałem na p2k i poprawiłem sobie teras wyskakuje błąd "CRYTTICAL ERROR"
dodam ze przy próbie wgrania monster packa p2k wyswietla tyle:
Processing input file:
Processed 9 codegroups
Connecting to phone ...
Connected to: 'Motorola Flash'
Connected OK
Sending RAM loader ...
ERROR: FLASHCMD read error
Error sending BIN command.
Error flashing file 'ramdld.smg', aborting RAMLOADER loading!
Error while flashing RAM loader, aborting.
ERROR: Flashing failed
dołanczam fotki jak to dokładnie u mnie wyglada
a oryginalny boot loader to 0671
sw r25221LD_U_8583.E7P
proszę o pomoc czy da sie to w ogóle zrobi??
pozdrawiam i prosze o odp
MARCIN STEPIEŃ