Witam mam taki problem kupilem motorole facet ktory mi sprzedla mowil ze to soft ale na poczatku chcialem naladowac telefon. w czasie ładowania telefon strasznie sie angrzewa i na dodatek nie dzialaja zadne przyciski oprocz zcerwonej słuchawki. po rozebraniu telefonu i dostaniu sie do plytki kalwaitury widac an tej plytce napuchnieta plytke przy dwoch ukladach. Myslicie ze wymiana tej plytki coś pomoze czy to cos powazniejszego. Zamieszczam tu kilka zdiec tego napuchnietego miejsca przepraszam ze zdiecia trochce nie wyrazne. Prosze o pomoc
PS: te jasne plamy przy tym napuchnieciu to swiatlo ktore sie odbija plytka jest cala zielona i nie ma zadnych inny odcieni nic przypalone zaden osad itp.
Prosze o odpowiedz bo nie wiem czy oddac telefon czy tylko wystarczy to wymienic
PS: te jasne plamy przy tym napuchnieciu to swiatlo ktore sie odbija plytka jest cala zielona i nie ma zadnych inny odcieni nic przypalone zaden osad itp.
Prosze o odpowiedz bo nie wiem czy oddac telefon czy tylko wystarczy to wymienic