logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Manta DVD 002 Basic - model lasera w odtwarzaczu DVD?

Melex 07 Paź 2006 15:23 2535 6
REKLAMA
  • #1 3094144
    Melex
    Poziom 23  
    Ocena: 26
    Witam. Czy ktoś może mnie poratowac informacją, jaki laser siedzi w tym dvd?

Z góry dziękuję i pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3096695
    SONIK1
    Poziom 24  
    Ocena: 25
    Prawdopodobnie nie jest nigdzie dostępny tylko w autyryzowanych serwisach Manty lub w serwisie centralnym Manty
  • REKLAMA
  • #3 3105059
    adaminka22
    Poziom 17  
    Ocena: 12
    najlepiej prześłij mi zdjęcie mechanizmu, bo były 2 rodzaje, a podam jaki to laser. adaminka22(_at_)poczta.onet.pl
  • REKLAMA
  • #5 3518487
    kraszgoo
    Poziom 17  
    Ocena: 14
    Witam! Występowały Basic z dwoma laserami Sanyo i Thomson ale modele wiekowe.

Moderowany przez oldboy:

To przestaje być zabawne. Proszę dokonać stosownych zabiegów aby tekst był czytelny. Nie mam zamiaru poprawiać każdy kolejny post. Jeżeli moje zalecenie nie spotka się z należytym rozwiązaniem to posty będę usuwał do "Kosza".

• REKLAMA
  • #6 3533868
    Godmaker
    Poziom 19  
    Ocena: 18
    Sanyo SF-HD6x
  • #7 4597031
    Ktomaaa
    Poziom 11  
    Witam serdecznie. Spotkałem się z dwoma różnymi laserami w tym modelu.
    Są to
    1 SF-HD62
    2 SF-HD65

Trzeba niestety rozebrać sprzęt i zobaczyć

Pozdrawiam Tomasz

Podsumowanie tematu

✨ W modelu Manta DVD 002 Basic stosowano dwa różne typy laserów, które są montowane w mechanizmie odtwarzacza. Laserów tych nie można łatwo nabyć na rynku detalicznym, dostępne są głównie w autoryzowanych serwisach Manty lub w serwisie centralnym producenta. Aby dokładnie określić model lasera, konieczne jest rozebranie urządzenia i sprawdzenie naklejki na samym laserze lub przesłanie zdjęcia mechanizmu. Występowały lasery marek Sanyo oraz Thomson, jednak modele te są już przestarzałe. Najczęściej spotykane modele laserów Sanyo w tym odtwarzaczu to SF-HD62 oraz SF-HD65, a także SF-HD6x.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA