logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Clarion DRX5375R - Wyrzuca płyty, nie zasysa. Jak podłączyć zmieniarkę?

euro666 15 Paź 2006 20:43 1792 1
REKLAMA
  • #1 3120227
    euro666
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    czesc
    mam takie pytanie czy ktos powie mi dlaczego moj clarion wyzuca mi plyty po podlaczeniu wogole nie chce ich zasysac poprostu wyplowa

jak moge rozwiazac ten problem czy moze jest jakis przycisk servisowy do resetowania

szukam jeszcze schematow jak dokladnie podlaczyc np zmieniarke i takie tam na przyszlosc czy mialby ktos taka instrukcje obslugi na stanie?

nie wiem czy wogole trafilem na dobre forum :) z gory przepraszam :)

dzieki
  • REKLAMA
  • #2 3121235
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    Niestety ale przycisk resetu nie naprawi CI optyki lasera który zapewne jest uszkodzony, wyrzuca płytę bo nie potrafi jej przeczytać.
    Zacznij od poprawnego wyczyszczenia optyki, jeśli nie potrafisz to lepiej by to zrobił fachowiec.

W opisie tego działu pisze "Tutaj nie pytamy o instrukcje i schematy....", od tego mamy specjalny dział.

A co do obsługi zmieniarki to niestety nie wiem, ale większość radii z CD nie posiada gdyż samo ma CD. Ale najlepiej by to było sprawdzić w instrukcji obsługi. Poszukaj dobrze w necie, może znajdziesz a zacznij od stron producenta.

SławeK
REKLAMA