logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Whirpool AWT 5077/3-750 (przerdzewiały krzyżaki)...

Wiesława 16 Paź 2006 10:32 3816 1
REKLAMA
  • #1 3121653
    Wiesława
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam Wszystkich.
    Zwracam się do Was z prośbą o pomoc! Trzy lata temu kupiłam pralkę Whirpool AWT 5077/3-750. Niestety, tydzień temu odmówiła posłuszeństwa. Mechanik stwierdził, że przerdzewiały i dosłownie "odpadły" od bębna krzyżaki. Orzekł, że potrzebna jest wymiana całego bębna - że samych krzyżaków nie da się wymienić. Zasięgnęłam opinii innego mechanika. Ten stwierdził, że powinnam kupić oba krzyżaki a on je wymieni. Przyznaję, że nie wiem już komu wierzyć. Nie wiem, czy powinnam kupić cały bęben, czy tylko krzyżaki i gdzie mogę je kupić? Znalazłam adres serwisu ale okazało się, że oni obsługują wyłącznie firmy. Proszę o pomoc i fachową odpowiedź na moje wątpliwości oraz linki do serwisów lub sklepów internetowych z tego typu częściami. W serwisie powiedziano mi, że aby prawidłowo identyfikować części zamienne do wyrobów firmy Whirlpool trzeba koniecznie oprócz typu podać numer serwisowy. Nie mam pojęcia jaki? Proszę, pomóżcie!
    Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam.
    Wiesława.
  • REKLAMA
  • #2 3121695
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
REKLAMA