logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zaprogramować pilot URC22B-10B do telewizora Panasonic?

Daniel222 16 Paź 2006 10:42 6084 9
REKLAMA
  • #1 3121673
    Daniel222
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam wszystkich na forum. Mam problem z pilotem universalnym typu URC22B-10B nie mam zadych kodow i instrukcji i nie moge go zaprogramowac do tv Panasonic. Wielkie dzieki za wszelkie informacje. Daniel pozdrowionka :)
  • REKLAMA
  • #3 3122023
    Daniel222
    Poziom 2  
    Tylko nie wiem jaki mam kod do Tv :( :( :(
  • REKLAMA
  • #5 3122247
    Daniel222
    Poziom 2  
    A można wiedzieć w czym to sie otwiera? dzięki z góry :)
  • REKLAMA
  • #6 3122309
    Andrzej Wierzbicki
    Poziom 20  
    Ocena: 15
    Sprawdz tu :http:/filext.com.Gdy podasz nieznane rozszerzenie pliku wynajdzie czym otworzyć.
  • REKLAMA
  • #8 3123165
    Daniel222
    Poziom 2  
    Wielkie dzięki :) tylko mam mały problem wszystko chodzi tylko nie regulacja głosu :) nie wiem czy to wina pilota czy czegoś innego ;) jak myślicie?
  • #10 3128497
    andrzejmw
    Poziom 11  
    W tym przypadku poszukać inny kod.Jeżeli dany sprzęt jest znanej marki to nie ma problemu z pilotem uniwersalnym , chyba że sprzęt jest dużo młodszy od pilota URC. Pozdrowienia

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy programowania uniwersalnego pilota URC22B-10B do telewizora Panasonic. Użytkownik poszukiwał kodów i instrukcji programowania, które nie były dostępne w zestawie. W odpowiedziach udostępniono linki do instrukcji z kodami do różnych telewizorów, w tym Panasonic, oraz wskazówki dotyczące otwierania plików z instrukcjami. Zwrócono uwagę, że pilot uniwersalny może mieć ograniczenia, np. problemy z regulacją głośności, co może wynikać z nieodpowiedniego kodu lub samego pilota. Sugerowano poszukiwanie alternatywnych kodów oraz rozważenie zakupu oryginalnego lub zamiennika pilota, zwłaszcza gdy sprzęt jest nowszy niż pilot. Podkreślono, że dla znanych marek znalezienie odpowiedniego kodu nie powinno stanowić problemu.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA