logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak uzyskać status High ID na eMule z routerem ASMAX AR-904u?

Tazo 21 Paź 2006 22:51 3358 3
REKLAMA
  • #1 3140059
    Tazo
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Mam problem z konfiguracja Routera Asmax AR-904u tak zeby uzyskac status High ID na emule. Pomóżcie!!! :cry:
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 3140225
    de_mon
    Poziom 14  
    Pod tym adresem Port Forwarding for the Globespan Virata GS8100 masz przedstawiony sposób konfiguracji forwarding'u (w jęz. angielskim) dla routera zbudowanego na takim samym chipsecie jak router, który posiadasz. Teoretycznie interfejs powinien być jednakowy lub chociaż zbliżony co powinno ułatwić konfigurację. Na początku wpisujesz porty, które chcesz forwardować i IP Twojego komputera. Następnie ustawiasz w konfiguracji to co zostanie wygenerowane w niższej części strony. Wskazane jest aby adres IP Twojego komputera był statyczny, więc dobrze jest wyłączyć funkcję DHCP jeśli jest włączona. Instrukcje nt temat, znajdziesz na tej stronie How To setup a Static IP Address.
  • REKLAMA
  • #3 3141600
    Tazo
    Poziom 11  
    ASMAX to największy złom jaki może istnieć!!!! A niemacie czegos po polsku :cry: bo jakos mi to nie wychodzi :cry:

Dodano po 3 [godziny] 12 [minuty]:

hehe działa!!!! to było tak proste ze niemożliwe!!!!
  • #4 3150961
    Maska19
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    witam a jak ustawic dmz na moje ip ??
REKLAMA