logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki telefon dual SIM do obsługi kart różnych operatorów?

FANIO 29 Paź 2006 11:14 6905 6
REKLAMA
  • #1 3164623
    FANIO
    Poziom 11  
    Szukam telefonu komórkowego który by obsługiwał dwie karty różnych operatorów.Ponieważ posiadam telefon słóżbowy i prywatny.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 3189618
    speeedmaster
    Poziom 13  
    Kup sobie dual sim nie wielki koszt , zalezy jaki masz model telefonu i do takiego modelu szukaj duala , przy uruchamianiu telefonu wybierasz z która karta chcesz pracować są dostepne na allegro.pl .

pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 3190114
    MasterJapko
    Poziom 15  
    Stare telefony typu dancal maja miejsce na 2 SIMy. Niestety widzialem to tak dawno ze nie pamietam modelu :/
  • REKLAMA
  • #5 3258841
    Artech
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 48
    WITAM JA BYM TEGO NIE KUPOWAł MIAłEM OKAZJIE TO TESTOWAC I POTRAFI SIE TO TAK WALIC JAK DOMKI W RUMUNI!!!! NIEPOLECAM !!!
  • #6 3259071
    martinez2014
    Poziom 16  
    Ocena: 38
    Moja rada kup sobie dual-sim link podal kolega wyzej... Pozdrawiam!
  • #7 3259197
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Poszukując telefonu obsługującego dwie karty SIM różnych operatorów, warto rozważyć zakup urządzenia typu dual SIM lub specjalnego adaptera dual SIM, który umożliwia korzystanie z dwóch kart w jednym telefonie. Takie rozwiązania są dostępne na rynku, często w przystępnej cenie i kompatybilne z większością modeli telefonów. Fabrycznie wyposażone telefony z dwoma slotami SIM są rzadkością i zwykle droższe. W przeszłości istniały starsze modele, np. typu Dancal, z dwoma miejscami na karty SIM, jednak obecnie popularniejsze są zewnętrzne adaptery dual SIM. Należy jednak uważać na jakość takich urządzeń, gdyż niektóre mogą działać niestabilnie.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA