Mam problem z owym odtwarzaczem, polega to na tym ze przeskakuja plyty. Kiedy docisne palcem plastikowy docisk plyty problem jakby znikal, jednak wydaje mi sie ze nie jest to problem sprezyny, ktora zapewnia ten docisk. Probowalem ja delikatnie rozciagnac aby uzyskac wiekszy docisk, jednak efekt jest minimalny. Jedynie docisk palcem daje mocny docisk i plyty nie przeskakuja. Co moze byc przyczyna?
Dodano po 2 [godziny] 24 [minuty]:
Dodam jeszcze ze jesli wysune plyte i wsune spowrotem przeskakiwanie czasem ustepuje.
Dodano po 3 [godziny] 11 [minuty]:
Dodatkowo zauwazylem ze przeskakuje tylko na poczatkowych utworach, jesli dobrze sie przysluchac, czasem wystepuje stukanie i wtedy kiedy slychac stukanie przeskakuje plyta, niestety nie potrafie namierzyc tych stukow.
Dodano po 2 [godziny] 24 [minuty]:
Dodam jeszcze ze jesli wysune plyte i wsune spowrotem przeskakiwanie czasem ustepuje.
Dodano po 3 [godziny] 11 [minuty]:
Dodatkowo zauwazylem ze przeskakuje tylko na poczatkowych utworach, jesli dobrze sie przysluchac, czasem wystepuje stukanie i wtedy kiedy slychac stukanie przeskakuje plyta, niestety nie potrafie namierzyc tych stukow.