co jest mi potrzebne żeby oglądać kodowane kanały telewizyjne, jeśli posiadam kartę skystar2.6, proszę od linki do jakichś pluginów bo nie mogę nic znaleźć
A czytac regulamin umiesz ??
Z czego mi widomo to juz sie nie da tak poprostu wprowadzic kodów + plugin i jazda...
Jedyna metoda którą znam to metoda sharingu ale zadko kiedy za darmo jest cos takiego tak wiec :
Albo sobei darujesz
Albo znajdziesz kogos kto udastepnia swoja karte (zadko spotykane za darmo) jednak to i tak bedzie nielegalne jesli mu zaplacisz ... ale to nei tamat no forum i nie bede opisywal ci dokladniej zeby bana albo warna nei dostac .. w kazdym razie duzo zachodu z tym i stale lacze musisz miec
Inaczej ma sie sprawa z platformami cyfrowymi z innych krajow wiec jak lubisz angielski to moze cos znajdziesz ...DO adma (wrazie czego ...)te info ma cel informacyjny i namawwia tylko do dania sobie spokoj z tym choc jest jak najbardziej prawdziwa
Pozatym mamy cos wspanialego : G00gle jakbys wpisal jakies proste sformulownia to na 100% byz znalazl moje mysli rozwiniete 20 razy ....
Zarejestruj konto, Zaloguj się i bądź aktywny na forum, a wtedy reklamy nie będą się pojawiać. Otrzymaj punkty za rejestrację oraz odpowiedzi.