logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Karta satelitarna Sky Star 2 - przesył sygnału i dekodowanie kanałów

kuba2102 27 Lis 2006 00:10 4307 3
REKLAMA
  • #1 3267579
    kuba2102
    Poziom 20  
    witam... mam pare pytanek... czy jak bym zainstalowal ta karte w komputerze, to czy moglbym jakos przeslac sygnal z mojego komputera do drugiego komputera poprzez siec?? I jakie mozna ogladac kanaly z tej karty, czy mozna jakos programowo rozkodowac zeby ogladac np pakiet polsatu i cyfry+ itp.?? pozdrawiam
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 3593493
    kuba2102
    Poziom 20  
    oki juz jest wszystko zainstalowane... mam problem z sharingiem... wgrywam te wszystkie patche i nic czy ktos moglby dac mi przyklad jak to sie robi i czy faktycznie jakies kanaly sie rozkodowywuja?? bo ta karta jest cyfrowa niezaleznie od konwentera jakiego sie ma?? no i wiem ze TVN nie jest kodowany na analogowym a na cyfrowym jest... jak zrobic by go odblokowac?? prosze o pomoc tych co juz to robili albo wiedza jak zrobic czy mozna odkodowac kanaly takie jak POLSAT i np CYFRE?? kazda informacja jest milewidziana :) ... z gory dziekuje...
  • #4 4324717
    kuba2102
    Poziom 20  
    hmm no to jak bedzie z tym wysylaniem sygnalu do drugiego komputera?? np w sieci domowej bo jest napisane zeby sciagnac i zainstalwac DVB Broadcast i jak instaluje to to nie ma tam zadnej opcji Broadcast ;/ o co chodzi?? moze mi ktos to bardziej przyblizyc?? i tak samo na komputerze ktory bedzie odbieral sygnal co trzeba zainstalowac??

jest tylko ta opcja Prog Media server - Służy do wysyłania streamu przez sieć LAN ale jak oni opisuja ze zaznaczy sie ta opcje i w nastepnym okienku wyskoczy IP itp do konfiguracji lecz nie wyskakuje, jak podac mu adres IP i cala reszte zeby zaczal wysylac?
REKLAMA