logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Odmowa dostępu do folderu użytkownika po podłączeniu dysku do laptopa

klosek87 03 Lis 2006 21:44 1836 5
REKLAMA
  • #1 3184738
    klosek87
    Poziom 24  
    Ocena: 16
    Witajcie !
    Mam dwa komputery...stacjonarny i laptopa.
    Dziś jak włączyłem kompa stacjonarnego to system sie juz nie załadował i pokazuje że brakuje mu jakiś plików. Na tym komputerze mam bardzo ważne dane w folderze Moje dokumenty i jak podłacze dysk do laptopa i próbuje wejść do folderu użytkownika w Documents & settings to wyskakuje mi okienko z odmową dostępu...
    Cza macie na to jakąś rade ?
    Dam wszystko by odzyskac te dane...
    POZDRAWIAM!
    Moderowany przez TONI_2003:

Zmieniłem temat postu!
    ... nie krzycz , nie używaj Caps Locka !
    Proszę nie używać wielokrotnie (??lub!!) itd ...

• REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 3184839
    klosek87
    Poziom 24  
    Hmm wygląda na to że jest to do zrobienia tylko nie umię sobie poradzić z tym dodaniem użytkownika...Czy mógł bys mi pomóc ???
    POZDRAWIAM
  • REKLAMA
  • #4 3184855
    krzychoocpp
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 58
    Witam, dokładnie nie pamiętam - nie używam już Windows, ale obok listy użytkowników jest przycisk który pozwala na dodanie następnego. Wpiszujesz swoją nazwę użytkownika i klikasz "Sprawdź nazwy", a potem OK.

Pozdrawiam, Krzysztof.
  • REKLAMA
  • #5 3184927
    klosek87
    Poziom 24  
    Dziękuję bardzo...pomogła ale niestety foldery są puste, tak jakby ktoś to wykasował i zostawił puste foldery...
  • #6 3185716
    misiek38
    Poziom 14  
    Ocena: 6
    Posukaj programu REC4ALL - bajecznie prosty w obsłudze, potrafi przywrócić wykasowane pliki pod warunkiem że nie zostały nadpisane, ale ma małą "wadę" - chodzi pod win98 i starszymi , ponadto nie odczytuje NTSFa :( ..
    Możesz zerknąć też tutaj: https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic260811.html
    Pozdrawiam :)
REKLAMA