logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

praca w UK dla elektronika

kuba_3a 09 Lis 2006 09:04 3698 10
REKLAMA
  • #1 3204280
    kuba_3a
    Poziom 10  
    mam możliwość wyjechać do pracy do UK jako serwisant telefonów kom.
    w fabryce telefonów. Praca ma polegać na drobnych naprawach tel.
    Czy ktoś może pracował lub pracuje przy czymś takim w UK? Proszę o porade czy warto się w to angażować (koszty związane z wyjazdem).
    Z góry dziękuje za wszelkie informacje i ewentualne rady.
  • REKLAMA
  • #2 3205703
    jr120065
    Poziom 18  
    Ocena: 15
    Nad czym się ty zastanawiasz. Zarobki kilka razy większe, dostęp do najnowszych technologii, inny świat i ludzie. Pakuj się i jedź. Lepsze to niż po czasie żałować że się nie skorzystało z takiej szansy.
  • REKLAMA
  • #3 3212378
    młody_student
    Poziom 11  
    zgodze się z kolegą jr120065 - polski rynek pracy dla elektronika to ... niestety.

Pozdra;)
  • REKLAMA
  • #4 3232069
    HONDAS
    Użytkownik obserwowany
    Ocena: 26
    jedz nie pytaj i wyglada na to ze nie jedziesz w ciemno to tym bardziej nie jeden nigdy takiej szansy nie bedzie mial chociaz niby kazdy moze teraz wyjechac
  • REKLAMA
  • #5 3235817
    Fazii
    Poziom 32  
    Ocena: 23
    Witam, a gdzie ta praca ma byc i w jakiej firmie?

Pozdrawiam
    Fazii
  • #6 3245525
    kuba_3a
    Poziom 10  
    praca ma być w Norwich, pracowałem juz w Anglii ( nie jako elektronik), więc wiem na czym to polega. ale interesuje mnie konkretnie to czy ktoś pracował w fabryce telefonów na wyspach przy serwisowaniu telefonów.

dziekuje za wszystkie odpowiedzi
  • #7 3248125
    Fazii
    Poziom 32  
    Ocena: 23
    Aktualnie ja pracuje i po to zapytalem, jednak Twoja odpowiedz nadal nic mi nie mowi poza miejscowoscia.

Pozdro
    Fazii
  • #8 3254225
    młody_student
    Poziom 11  
    są dla telefonicznych określaja m.in. TIA/EIA lub IEEE 802.3

Chyba coś pomyliłeś ;) Powiedz, gdzie to dać, to przeniose :D <Fi>
  • #9 5301733
    kuba_3a
    Poziom 10  
    Proszę o zamknięcie tematu.
  • #10 5301791
    Taenia_Saginata
    Poziom 31  
    Ocena: 111
    Dobrze ze przypomniales. Jakby moderatorzy nie zamkneli nieodswiezanego od ponad roku tematu to by katastrofa byla. Odswiezenie tematu bylo bardzo dobrym pomyslem.
  • #11 5301816
    Cyborg_3D
    Poziom 21  
    Ocena: 28
    A nawet dobrze, ze odświeżył. :)

Napisz mi Kuba proszę, na czym polegała ta praca? Jakie byly srednie zarobki itp. itd. :)

Pozdrawiam!

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy możliwości podjęcia pracy w Wielkiej Brytanii jako serwisant telefonów komórkowych w fabryce telefonów, gdzie zadaniem są drobne naprawy urządzeń. Uczestnicy forum zachęcają do wyjazdu, podkreślając wyższe zarobki, dostęp do nowoczesnych technologii oraz lepsze warunki pracy w UK w porównaniu do polskiego rynku elektroniki. Pojawiły się pytania o lokalizację i nazwę firmy, z podaniem Norwich jako miejsca zatrudnienia. Brak szczegółowych informacji o konkretnych modelach telefonów czy technologiach stosowanych w serwisie. Wspomniano standardy telekomunikacyjne takie jak TIA/EIA i IEEE 802.3, jednak bez powiązania z konkretnym miejscem pracy. Temat został ostatecznie zamknięty po dłuższym czasie bez dalszych aktualizacji.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA