logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Możliwość dodania karty sieciowej do Kyocera FS-600

DZANUS 09 Lis 2006 18:30 1176 4
REKLAMA
  • #1 3206033
    DZANUS
    Poziom 11  
    Orientuje sie ktoś czy można do Kyocery FS-600 dołożyć moduł karty sieciowej?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 3206436
    machina73
    Specjalista - kserokopiarki
    Ocena: 8
    Witam.

Z tego co mi wiadomo producent nie przewidział do tego modelu opcjonalnej karty sieciowej. Zresztą wcale mu się nie dziwię to ustrojstwo ze swoimi 6 wydrukami na minutę jest za słabe na sieciówkę.

machina
  • REKLAMA
  • #4 3206897
    elserwisant
    Poziom 19  
    Ocena: 8
    machina73 napisał:
    Witam.

Z tego co mi wiadomo producent nie przewidział do tego modelu opcjonalnej karty sieciowej. Zresztą wcale mu się nie dziwię to ustrojstwo ze swoimi 6 wydrukami na minutę jest za słabe na sieciówkę.

machina

To złe informacje kolega posiada :)

Oczywiście że jest przewidziana dla tej drukarki karta sieciowa ( z tyłu masz zaślepkę przykręconą 2 wkrętami.
    Karty pasują takie jak do fs 1700+, 3700+, jednak koszt zakupu karty jest taki sam jak drukarki, więc jeżeli chcesz podwoić wartość drukarki to oczywiście jest taka możliwość :D
  • #5 3207120
    DZANUS
    Poziom 11  
    Zerknąłem na ceny takiego sprzętu na Allegro i faktycznie wygląda to tak sobie. Chyba lepiej będzie dołożyć trochę kupić zwykły Print Server. Tyle tylko że to kolejne pudełko na półce i kolejny zasilacz na listwie.
REKLAMA