logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Brak internetu mimo połączenia z niezabezpieczoną siecią WLAN - co robić?

folikk 10 Lis 2006 00:34 1166 5
REKLAMA
  • #1 3207614
    folikk
    Poziom 11  
    Dlaczeo mimo że jestem podłączony do Wlan bez zabezpieczeń, internet nie działa. Sa tylko wyslane dane a odebrane licznik stoi w miejscu?
  • REKLAMA
  • #2 3207618
    kuba2102
    Poziom 20  
    a jaki masz wlan i czy jak sie laczysz bezprzewodawa siecia tyo pobiera IP routera??
  • REKLAMA
  • #3 3207634
    folikk
    Poziom 11  
    no wlasnie chyba z IP ma problem

Dodano po 1 [minuty]:

WLAN niby nie zabezpieczona ma że polączono ale aktywność ma tylko przy wysłano a 0 po stronie odebrano

Dodano po 1 [minuty]:

Czy gdzieś sie ustawia jakąs minimalną wielkość sygnału przy której ma łączyć?
  • REKLAMA
  • #4 3207649
    kuba2102
    Poziom 20  
    masz moje gg i napisz 95 05 145
  • REKLAMA
  • #5 3207652
    folikk
    Poziom 11  
    no wlasnie narazie nie mam bo pisze nie ze swojego kompa ale dzieki napewno sie odezwe

Dodano po 41 [sekundy]:

no a wiesz cos o minimalnym ustawieniu sygnalu przy ktorym otwiera strony czy cos takiego?
  • #6 3207701
    kuba2102
    Poziom 20  
    no wiesz to nie jest tak latwo powiedziec... ja mam router netgera i mialem taki problem ze pobieral IP routera ale nie pobieral IP przypisanegi mi pprzez kablowke... jaki masz router?? jakie masz Wlan w kompie?? komputer laczy sie z routerem?? bo jak masz win xp to bedzie ikonka na pasku TRAY i bedzie pokazane ze pobiera IP Routera... no a jak nie to przez kabel podlacz i mi napisz...

Dodano po 48 [sekundy]:

chyba ze nie chcesz sie przyznac ze sciagasz od sasiada :D i masz maly zasieg?? co ;> :D
REKLAMA