logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola A920. Jak podpiąć + i -? Zawiesza telefon.

anntek 10 Lis 2006 22:46 1134 5
  • #1 3210695
    anntek
    Poziom 20  
    Ocena: 73
    Witam panowie mam motorole A920 od znajomego i mam problem bo nie miałem ładowarki i dostałem samo gniazdo i w nim są trzy piny i nie wiem pod które podpiąć + i - a poza tym mam taki problem ze nie wiem czemu jak dzwonie do kogoś lub ktoś do mnie to mi się zawiesza telefon a oni mnie słysza jak do nich dzwonie czego to może być przyczyna???
  • Pomocny post
    #2 3210780
    Adamo3A
    Poziom 14  
    Ocena: 20
    Poniżej masz gdzie plus i minus, ale pamiętaj że bez podłączania środkowego telefon i tak nie zacznie ładować (zniknie ikona baterii)
    podłączać radzę tylko pod oryginalne ładowarki, telefon nie kosztuje 30 zł i szkoda było by go spalić.
    Odinstaluj niepotrzebne aplikacje, albo najlepiej wykonaj master clear i przestanie się zawieszać, problem polega na tym że każda aplikacja zajmuje część pamięci podręcznej i kiedy ktoś dzwoni brakuje jej dla aplikacji phone, mam a925 i na początku jak odbierałem połączenie to musiałem poczekać koło 10 sekund i wtedy można było normalnie rozmawiać po master clear jak ręką odjął. Radzę się jeszcze zaopatrzyć na przyszłość w program Taskman służy do zamykania uruchomionych w systemie aplikacji.
    Załączniki:
    • Motorola A920. Jak podpiąć + i -? Zawiesza telefon. Clipboard01.jpg (36.64 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #3 3211518
    anntek
    Poziom 20  
    a pod ten środkowy co podłączyć. Zrobiłem tego master clin i nadal to samo jak dzwonie gdzieś to się nie mogę połączyć wogule a jak naduszę na jakąś opcje np pauzę to mi się zawiesza
  • #4 3214589
    Adamo3A
    Poziom 14  
    Ocena: 20
    Może poprostu masz w aeroplane mode, czyli wyłączony zasięg, zobacz na dole lcd czy nie ma ikonki samolotu, jeśli jest to kliknij na nią i wybierz handset on. Zobacz na innej karcie sim.
  • #5 3214685
    anntek
    Poziom 20  
    nie nie mam właczonej opcji samolotu zaraz sprawdze na innej karcie czy moge wysyłać smsy bo dzwonić nie moge bo już sprawdzałem a i smsy do mnie dochodzą
  • #6 3218477
    anntek
    Poziom 20  
    A ma ktoś może instrukcje do niego PL
REKLAMA