logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LG B2050 brak zasięgu po zdjęciu simlocka, jak naprawić?

arhis 13 Lis 2006 16:54 1068 5
REKLAMA
  • #1 3220065
    arhis
    Poziom 13  
    Ocena: 7
    Witam

Mam LG B2050, po wizycie w serwisie w celu ściągnięcia simlocka telefon całkowicie zgubił zasięg. Po włączeniu wyszukuje sieć ale nic poza tym. Po wejściu do menu szukanie sieci gdy wybieram opcję wybieranie ręczne to w podmenu jest opcja tylko automatyczne, a jak dam na dodaj sieć, to po wybraniu np orange, wskakuje całkiem inna w menu wyboru. Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić? Mam tornado z hwk, może ktoś wspomoże też pod tego boxa softem?

pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3220483
    komismaja
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 25
    Powiem tak przydałby sie vygis:)
    Tam jest opcja własnie "rapir service not avalible"
    Własnie po simloku
  • REKLAMA
  • #3 3221367
    djn
    Poziom 25  
    Ocena: 13
    proponuje udac sie z powrotem do tego "serwisu" a jak to nie pomoze to sprobuj opcji kolegi "komismaja"...
    jest jeszcze mozliwosc, ze telefon zostal zablokowany przez operatora...
  • REKLAMA
  • #4 3223334
    arhis
    Poziom 13  
    Dzięki za odpowiedzi, czyli tornado już tego nie ruszy? Telefon nie został zablokowany przez operatora. Ponowna wizyta w serwisie nic nie dała, zaproponował mi abym zostawił telefon na jeden dzień u niego, ale tez ma jedynie tornado a do tego też jego umiejętnosci nie są za wysokie, każdy potrafi rozłozyc ręce.
  • REKLAMA
  • #5 3224654
    djn
    Poziom 25  
    Ocena: 13
    nie rozumiem ciebie, jesli serwis zepsul to niech naprawi... chcialbym miec takich klientow jak ty, zaplaca a pozniej naprawiaja po mnie jak cos zepsuje:)
  • #6 3228982
    arhis
    Poziom 13  
    To znajomy zaniosł ten telefon do ściągnięcia tego simlocka, ja już kupilem kabelki pod hwk więc chciałbym sam usunąć tą usterkę, sam też naprawiam telefony więc z chęcią się nim pobawie. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły to czekam na informacje.

pozdrawiam
REKLAMA