logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Rozmazany wyświetlacz w SIEMENS C75 - uszkodzenie czy problem z elektroniką?

kamil_chy 14 Lis 2006 17:57 939 3
REKLAMA
  • #1 3224093
    kamil_chy
    Poziom 12  
    Ocena: 6
    witam wszystkich mam SIEMENS'a C75, telefon jednak został kupiony z ALLEGRO i okazało się że wyświetlacz jest rozmazany, lecz jednak nie wygląda na wylany, obraz na nim jest pod kątem i nie bardzo wyraźny. mam pytanie czy jest to uszkodzenie wyświetlacza np, poprzez uderzenie, czy jednak jakiś problem tkwi w elektronice ???
  • REKLAMA
  • #2 3270345
    gsm_service
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    Witam!
    Nie miałem jeszcze takiego przypadku szczerze mowiąc. Najlepiej by było gdyby udało ci się zalatwić jakiś w 100% sprawny LCD, wtedy mógłbyś przełożyć i mielibyśmy jasnośc. Napisz czy masz możliwość, jesli nie to będziemy kombinować dalej.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 3402796
    ginro
    Poziom 16  
    Ocena: 5
    Mam ten sam problem z cf75, obraz jest wyświetlany jakby w negatywie, dopiero pod kątem nabiera poprawnych kolorów. Telefon ma dwa wyświetlacz, na obydwu jest to samo.
  • #4 3404297
    xojciectadeuszx
    Poziom 18  
    Ocena: 17
    witam:-) mam problem bo nigdzie nie moge znalezc opissu do Lcd z c75 z pomaranczowa tasma:-) potrzebne mi sa pinouty:-) mam zamiar wykorzystac go w malum rzutniku:-)
REKLAMA