Witam tak jak w temacie Jak Czy jest mozliwosc zrobienia PL i Spomlocka z tego modelu i jak tak to czym(slyszalem ze infinity ale czy tylko)??
Pozdrawiam
VYGIS albo Infinity ale niestety na dzień dzisiejszy nie ma na supporcie do w/w urządzeń plików z PL choć gdyby dostać w ręce W220 z PL (bo są) to można zczytać.
ja dzisiaj tez jedna pyknełem infinity poszło bez problemu mimoze raz pomyliłem pliki innego flexa wpakowałem za za drugim razem postawiłem ja bezproblemu a smoka mozna zdjac ultima light zakładka omd .
Dyskusja dotyczy możliwości usunięcia simlocka oraz wgrania polskiego języka (PL) do telefonu Motorola W220. Do odblokowania simlocka polecane są programy VYGIS, Infinity oraz Ultima Light (zakładka OMD). W przypadku wgrywania polskiego menu, Infinity jest wskazywany jako skuteczne narzędzie, a na supporcie tego programu dostępne są pliki z polskim językiem dla modelu W220. Użytkownicy potwierdzają, że wgranie PL za pomocą Infinity przebiega bez problemów, nawet po pomyłce z plikami flex. Alternatywnie można rozważyć zakup dedykowanego urządzenia/programatora oferowanego na stronach specjalistycznych. Linki do źródeł i ofert sprzętowych również zostały udostępnione. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.