logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola W220 - Usunięcie simlocka i wgranie polskiego języka, jak to zrobić?

balar 26 Lis 2006 14:16 4297 7
REKLAMA
  • #1 3265210
    balar
    Poziom 16  
    Ocena: 9
    Witam tak jak w temacie Jak Czy jest mozliwosc zrobienia PL i Spomlocka z tego modelu i jak tak to czym(slyszalem ze infinity ale czy tylko)??
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3265300
    FranekDolas
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 69
    VYGIS albo Infinity ale niestety na dzień dzisiejszy nie ma na supporcie do w/w urządzeń plików z PL choć gdyby dostać w ręce W220 z PL (bo są) to można zczytać.
  • REKLAMA
  • #3 3267299
    balar
    Poziom 16  
    Ocena: 9
    Dolas thx za odp.!! Pozdro
  • REKLAMA
  • #4 3758301
    dyzzy
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    czy może ktoś podac czym wgrać PL menu do tej Motki W220?
  • REKLAMA
  • #5 3758357
    gruby28
    Poziom 17  
    Ocena: 5
    infinity i na supporcie jest polak do tej motoroli bo już dwie sztuki robiłem i bez problemu idą i na 100% jest polak
  • #6 3760619
    Artech
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 48
    ja dzisiaj tez jedna pyknełem infinity poszło bez problemu mimoze raz pomyliłem pliki innego flexa wpakowałem za za drugim razem postawiłem ja bezproblemu a smoka mozna zdjac ultima light zakładka omd .

pozdrawiam artech:)

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy możliwości usunięcia simlocka oraz wgrania polskiego języka (PL) do telefonu Motorola W220. Do odblokowania simlocka polecane są programy VYGIS, Infinity oraz Ultima Light (zakładka OMD). W przypadku wgrywania polskiego menu, Infinity jest wskazywany jako skuteczne narzędzie, a na supporcie tego programu dostępne są pliki z polskim językiem dla modelu W220. Użytkownicy potwierdzają, że wgranie PL za pomocą Infinity przebiega bez problemów, nawet po pomyłce z plikami flex. Alternatywnie można rozważyć zakup dedykowanego urządzenia/programatora oferowanego na stronach specjalistycznych. Linki do źródeł i ofert sprzętowych również zostały udostępnione.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA