logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odblokować kod zabezpieczający na Nokia 3330 bez serwisu?

OMMMM 27 Lis 2006 12:59 2795 7
REKLAMA
  • #1 3268404
    OMMMM
    Poziom 19  
    Ocena: 32
    witam kolega zablokował mi komórkę i teraz lipa nie znam kodu do odblokowania telefonu próbowałem kalkulatorem z tej strony i nic ne pomogło a do serwisu mi sie nie opłaca tego trupa zanosić proszę o jakaś podpowiedz albo zdejmę ten kod patelką :)
  • REKLAMA
  • #2 3268419
    wasyl gsm
    Poziom 13  
    Ocena: 4
    a próbowałeś standardowy 12345 ??????
  • REKLAMA
  • #3 3268423
    syckoketrzyn
    Poziom 21  
    Jeśli ci się nie udało kalkulatorem a szkoda ci dać 10-15 zł to już twoja sprawa ale taka mała sugestia jeśli juz wiesz co masz zrobić z danym problem to nie zaśmiecaj forum.
  • #4 3268465
    zeezoo
    Poziom 26  
    Ocena: 19
    Wyślij mi na PW imei postaram się pomóc
  • REKLAMA
  • #5 3269212
    lolus54
    Poziom 21  
    Ocena: 29
    Witam zamieściłem program w załączniku wystarczy wpisać imei i generuje sie kod który należy wpisać zamiast zabezpieczającego.Pozdrawiam
  • #6 3762504
    hanibal_lekter
    Poziom 11  
    witam mam podobny problem z kodem zabezpieczjacym wielokrotnie wpisywałem imei w podanym programie przepisywałem kod co sie pojawial ale to nie działa co mam zrobic?? za wszelkie informacje dziekuje.
  • REKLAMA
  • #7 3762577
    Nosek1
    Poziom 28  
    Ocena: 11
    Ostatnio byl podobny temat i bywa tak ze blokuje sie telefon i kodu nawet poprawnego nie akceptuje trzeba podpiac pod kompa i dopiero da sie odblokowac.
  • #8 3768941
    GSM_Marcel
    Poziom 11  
    Jesli nie idzie programem zalaczonym przez poprzednika to sprobuj tym generatorem online znajdujacym sie na tej stronce: http://nfader.z-host.ru/

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik ma zablokowany telefon Nokia 3330 zabezpieczony kodem, którego nie zna. Próby odblokowania za pomocą kalkulatora kodów nie przyniosły efektu, a serwis jest dla niego nieopłacalny. W odpowiedziach zasugerowano wypróbowanie standardowego kodu 12345. Zaproponowano również przesłanie numeru IMEI w celu wygenerowania kodu odblokowującego za pomocą specjalnego programu, który generuje kod na podstawie IMEI. Jednakże niektórzy użytkownicy zgłaszają, że nawet poprawny kod nie jest akceptowany przez telefon, co może wymagać podłączenia urządzenia do komputera w celu odblokowania. Wskazano także na dostępność generatora kodów online pod adresem http://nfader.z-host.ru/, który może pomóc w uzyskaniu właściwego kodu zabezpieczającego.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA