logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zaprogramować stacje radiowe w CAR300(D) z emulatora wyświetlacza?

zikaso 30 Lip 2003 06:56 1755 3
REKLAMA
  • #1 303941
    zikaso
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Witam

Czy ktos posiada opis jak zaprogramowac stacje radiowe (lopatologicznie - krok po kroku)?
    Radio bylo zczytane i nie wiem czy czegos nie uwalilem przy "okazji" bo teraz nie moge w ogole zlapac zadnej stacji, uzywam emulatora wyswietlacza (dpemu), albo emulator ten posiada pewne ograniczenia (tylko do wpisania kodu) i nie posluzy jako orginalny wyswietlacz. Objawy sa takie ze wcisniecie czesci przyciskow powoduje jakby zawieszenie radia, dzialaja z pewnym opoznieniem i w ogole by usluszec szum z glosnika trzeba wcisnac dluzej UML albo TP, zmiana zakresow przyciskiem UML tez wymaga gimnastyki na klawiszach. Magnetofon dziala normalnie i tak naprawde jedynie. Najwiekszy problem jest taki, ze to cudo bedzie w samochodzie z uszkodzonym wyswietlaczem. POMOCY!!!!!!!
  • REKLAMA
  • #2 304160
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1323
    Włącza się U-MEMORY. Naciśnij RDS i potem programuj jak w zwykłym radiu. Albo jakis dekoder skaszanił radio.
  • REKLAMA
  • #3 304187
    zikaso
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    wstyd sie przyznac ale ten dekoder to ja ale dzieki za wskazowke
  • #4 304304
    ghub
    Poziom 16  
    Ocena: 12
    moze zle je rozkodowałeś złego bina zapakowałeś tak juz też miałem w jednym takim radyjku mam orginał jesli bedzie taka potrzeba
REKLAMA