logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak samodzielnie dokodować pilota do Vectry 2001?

bblo 27 Sie 2003 10:24 4023 5
REKLAMA
  • #1 306278
    bblo
    Poziom 14  
    Ocena: 13
    Mam do was pytanko:
    Czy można samodzielnie dokodować oryginalnego pilota do Vectry 2001???? Jeżeli tak, może ktoś zna sposób?
  • REKLAMA
  • #2 306670
    M W
    Poziom 13  
    na włączonym zapłonie nacisnij kilka razy zamykanie i otwieranie na pilocie
  • REKLAMA
  • #3 312435
    bblo
    Poziom 14  
    po nacisnięciu otwierania przy zał. zapłonie rzeczywiście zaczął działać !!!! Dzięki
  • REKLAMA
  • #4 3580232
    frycu21
    Poziom 11  
    Witam Jestem od niedawna posiadaczem opla vectry 1,6 16v 97r
    mam problem z kodowaniem pilota.tz próbowałem kodowac tak jak piszecie wyzej ale nic nie działa.pilot mam osobno nie w kluczyku (czarny z dwoma przyciskami zamkniecia i otwarcia oraz 2 diodami zieloną i czerwoną)nie mam pewnosci czy to jest pilot z tego autka.ochodzi mi czy da sie to jakos sprawdzic np.gdzie znajduje sie centralka w aucie i czy wogule ona jest w moim modelu..Pozdrawiam Piotr
  • REKLAMA
  • #5 3580487
    cardiag
    Poziom 30  
    Ocena: 564
    kontrolki od pilota swieca? Przelutuj styki od baterii i sprawdz mikrowłczniki, poza tym programowanie osobnych pilotow ta metoda nie zawsze dziala, potrzeba TECHa
  • #6 3580741
    frycu21
    Poziom 11  
    nie robiłem tego lutowania styków pilot swieci prawidłowo dałem tylko nową baterie..Uporałem sie juz z tym problemem.działa wszystko ok zamyka i otwiera z pilota..Ps zauważyłem taką rzecz próbowałem kodowac przez ok 1 godzine na wszelkie sposoby i nic,a tak z głupoty zmieniłem radio z sony na orginalne car400 i powtóżyłem kodowanie i odziwo zaczoł działac pilot.Może to przypadek..nie wiem czy to było powodem ze nie mogłem zakodowac pilota??!ACHA baterie wymieniłem juz na samym początku mojego problemu także napewno to nie to było powodem.. Pozdrawiam i dziękuje Piotrek.
REKLAMA