Witam! Ja z takim pytaniem. Zastanawiam sie nad kupnem wzmacniacza stereo do domu i potrzebuje fachowej pomocy w wyborze. Nie jestem moze az tak duzym audiofilem pewnie dlatego ze nie mam za duzo kasy...Ale uwielbiam sluchac muzyki i zalezy mi na jak najlepszej jakosci w stosunku do ceny. Posiadam kolumny Tonsila altusy 110 wiem ze to kaszana no ale od czegos trzeba bylo zaczac a te akurat zostaly:P Zastanawiam sie nad Denonem PMA-500AE bo z tego co sie orjentuje jest to sprzet renomowanej firmy. Na poczatku chcialem Harmana Kardona no ale fundusze nie pozwalaja mi przekroczyc sumy 1000 PLN. Slucham przewaznie Hip-Hop'u i nie raz House. Co sadzicie o tym wzmacniaczu moze zaproponujecie cos w przedziale do 1000 zl. Kolumny tez zostana wymienione ale to za jeszcze troche napewno na jakies JBL ewentualnie Jamo. Chodzi mi o wzmcniacz stereo nie o Amplituner bo pokoj mam za maly zeby rozmiescic 5 kolumn tak jak sie nalezy wiec po co robic sobie problem nie potrzebnie. Czekam na wasze propozycje pozdrawiam!