logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie kino domowe? Pioneer DCS-360 czy LG LH-T760IA?

Aaron21 13 Gru 2006 21:49 1901 5
REKLAMA
  • #1 3328397
    Aaron21
    Poziom 15  
    Ocena: 13
    Witam!
    Bardzo proszę o pomoc w wyborze kina domowego..

Zależy mi żeby zestaw odtwarzał wszystkie formaty (w tym DivX) i polskie napisy z polskimi końcówkami (w tym w formacie .txt !!)

Z tego co udało mi się dowiedzieć to LG chyba wszystkie odtwarza a Pionner chyba nie odtwarza napisów w .txt ? Ale chciałbym opinie od kogoś kto ma takie kino..

Poza tym Pioneer mnie bardziej przekonuje ze względu na drewniane głośniki..

Bardzo proszę o Wasze opnie..
  • REKLAMA
  • #2 3328472
    stanislaw piechucki
    Poziom 36  
    Ocena: 87
    Jest takie powiedzenie: cokolwiek uczynisz,i tak bedziesz zalowal. :lol: :shii: :roll:
  • REKLAMA
  • #3 3328544
    Aaron21
    Poziom 15  
    stanislaw piechucki napisał:
    Jest takie powiedzenie: cokolwiek uczynisz,i tak bedziesz zalowal. :lol: :shii: :roll:

ale staram się jak najwięcej dowiedzieć żeby jak najmniej żałować.. szkoda tylko że nie umiesz odpowiedzieć na moje pytanie.. :/
  • REKLAMA
  • #4 3328620
    stanislaw piechucki
    Poziom 36  
    Ocena: 87
    Ktos ci doradz a potem..
  • REKLAMA
  • #5 3328702
    Aaron21
    Poziom 15  
    stanislaw piechucki napisał:
    Ktos ci doradz a potem..

proszę o opinie.. wady, zalety.. jeśli ktoś ma takie kino to może coś na ten temat powiedzieć.. no i chce się dowiedzieć co z tymi napisami.. jeśli więc nie wiesz nic na ten temat to po prostu nie pisz bez sensu....
  • #6 3422862
    Aaron21
    Poziom 15  
    Ostatecznie wybrałem tego LG.. Pioneer co prawda miał drewniane głośniki ale nie czytał polskich napisów więc odpuściłem go sobie.. Kino było dla moich rodziców a im dyskoteki nie potrzeba więc ten LG jest bardzo dobrym rozwiązaniem za te pieniądze.. Jak narazie czyta wszystko.. ;) (a głównie o to chodziło.. żeby staruszkowie sobie mogli pooglądać.. :P )
REKLAMA