logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sony KV-25R2K. Na AV przebicia z programów TV naziemnej.

kolec64 15 Gru 2006 09:17 1032 4
REKLAMA
  • #1 3333039
    kolec64
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Witam!Mam maly problem z w/w odbiornikiem.Jak jest zalaczony av np.dekoder cyfry mam delikatne przebicia jak by z programow tv naziemnej. Antena siatka bez wzmacniacza.Jeszcze jedno jak podlacze sam kabel euro do scart-a tv to mam dzwiek(malo slyszalny) i delikatny szum tez chyba z tv naziemnej.jak wyciagne kabel euro to jest cisza.
  • REKLAMA
  • #2 3333118
    zebro
    Poziom 23  
    Ocena: 139
    Dekoder pracuje na swoim kanale, który jest prawdopodobnie blisko kanałów telewizyinych odbieranych z anteny siatkowej. Trzeba odstroić się tunerem satelitarnym od kanału na którym pracuje, zazwyczaj jest to mały trymar umieszczony na tylnej ściance dekodera. Po czym ponownie telewizor wstroić ponownie, jeśli nie pomogło ,albo się nawet pogorszyło to czynności powtórzyć. Opis dotyczy odbiru po w.cz(antenie)
  • REKLAMA
  • #3 3333226
    kolec64
    Poziom 12  
    dekoder smiga po niskiej,wiec to nie to
  • REKLAMA
  • #4 3333261
    zebro
    Poziom 23  
    Ocena: 139
    Sprubój innych kabli euro. jednę są tzw.pełne drygie zawierają tylko wej i wyj video i audio
  • #5 3333334
    kolec64
    Poziom 12  
    kable odpadaja juz 4 sprawdzalem wszystkie mam pelne

ps.nadajnik naziemny mam w lini prostej jakies 5 km mieszkam na 8 pietrze,moze za mocny sygnal,jezeli tak to jak go oslabic ?
REKLAMA