logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Philips cdr 760 - nagrywa płytę kilka minut i informuje, że płyta nagrana.

robal111 16 Gru 2006 12:59 1810 2
REKLAMA
  • #1 3336982
    robal111
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam serdecznie.Mam problem z nagrywarką philips cdr760,który polega na tym że urządzenie to na nagrywa płyte tylko przez kilka minut po czym zapis staje i wyświetla się napis że płyta jest wpełni nagrana tj.79 min.?Co może być przyczyną złej pracy tej nagrywarki,jak mozna to naprawić?Nagrywa i odtwarza pięknie,więc wykluczyłem na początek zlą pracę lasera.Proszę pomóżcie
  • REKLAMA
  • #2 3337634
    sawi666
    Poziom 11  
    Ocena: 5
    z tego co wyczytałem w instrukcji może to być wina używanych do nagrywania płyt. producent podaje by używać tylko płyt przeznaczonych do zapisu tylko audio, sa to płyty z tym popularnym logiem disc takim jak na odtwarzaczu czy nagrywarce właśnie.
  • #3 3351197
    robal111
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Wykluczam tą przyczynę,poprostu stosuję przeznaczone do tego cd Audio np.emtec.Mam drugą takiego samego typu nagrywarkę i działają bardzo dobrze.Wyczytałem na elektrodzie,że przyczyną może być jakiś błąd w biosie,lub awaria któregoś z scalaków .Żaden warsztat w Warszawie nie chce sie podjąc naprawy,a sprzęt ten jest mi bardzo potrzebny w pracy.Co mogę jeszcze z tą nagrywarką zrobić-oprócz wyrzucenia na śmietnik?
REKLAMA