logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić panel LCD do radia Sony CDX F7500 w Sosnowcu?

zepsutysoniak 16 Gru 2006 17:49 1119 5
REKLAMA
  • #1 3337883
    zepsutysoniak
    Poziom 2  
    Cześć! Mam taki problem ... posiadam radyjko samochodowe sony cdx f7500 lecz niestety upadł mi panel na ziemię i potrzaskał mi się ekranik LCD :( jestem z sosnowca. oglądając przeróżne aukcje nie znalazłem ani jednego panelu ( chciałem kupić panel! ) nie wiem też w jakiej cenie by on był :( !!! znalazłem jedynie sam wyświetlacz ale nie wiem czy dla mnie dla szarego człowieczka nie znającego się na elektronice trudna byłaby wymiana takiego czegoś ??:cry::cry:

ps. prosiłbym też o adres jakiegoś serwisu lub sklepu z częściami zamiennymi do tego radia na terenie sosnowca lub okolic!
  • REKLAMA
  • #2 3339230
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    Obawiam soę że taki panel możesz zdobyć tylko w serwisie producenta (o ile wiem taki jest w Warszawie) cena powali na ziemię szarego człowieczka. W końcu panel to zabezpieczenie przed kradzieżą i jakież ono by było gdyby w sklepie za rogiem złodziej mógłby kupić za grosze nowy. Pozostaje Ci szukanie po giełdach, Allegrach, EBayach itp...

SławeK
  • REKLAMA
  • #3 3341440
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1325
    Jest faktycznie taki wyświetlacz nowy do nabycia na aukcji. Myślę, że dobry elektronik wymieni go za jakieś 20-30 zł pod warunkiem, że nie ma innych uszkodzeń w panelu.
  • REKLAMA
  • #4 3341708
    zepsutysoniak
    Poziom 2  
    hmm więcej rzeczy raczej nie jest uszkodzone tak sądzę bo radio działa normalnie... tylko że wyświetlacz nie działa ...
  • REKLAMA
  • #5 3344733
    Kaldi
    Poziom 11  
    Wymiana wyswietlacza to nic trudnego,odsysacz do cyny,dobra lutownica i do roboty:D kwestia jest tylko w tym by nie przegrzać śćiezek.
  • #6 3344991
    zepsutysoniak
    Poziom 2  
    dzięki za pomoc :) najprawdopodobniej kupię ten wyświetlacz i dam panel wraz z wyśw. do jakiegoś elektronika :)

Dodano po 1 [minuty]:

myślę, że mogę już zamknąć temat .. dowiedziałem się wszystkiego czego potrzebuje hehe :) dzięki wam bardzo pozdr...
REKLAMA