logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung X680 - Awaria karty SIM 3 UK po zdjęciu simlocka

binladenos 23 Gru 2006 16:40 1812 5
REKLAMA
  • #1 3362849
    binladenos
    Poziom 14  
    Ocena: 9
    A wiec dostałem Samsunga x680 z plusa...a że klient wyjezdza do Angli to potrzebuje simlocka sćiągnąć...i poszło bez problemu ale gościu dał mi karte sim 3-jeczki angielskiej no i zaczeły sie schody...AWARIA KARTY SIM PROSZĘ SKONTAKTOWAĆ SIĘ Z USŁUGODAWCĄ czy coś takiego, a do tego klient powiedział ze miał jakas NOKIE i to samo sie działo...nie spotkałem sie jeszcze z czymś takim....szukałem na forum..ale nic takiego nie znalazłem...Robił może ktoś coś podobnego...
  • REKLAMA
  • #2 3363024
    mietekgpz
    Poziom 19  
    Ocena: 4
    Skoro na innym telefonie tez jest problem z karta SIM, to znaczy ze jest ona uszkodzona. Ty simlocka zdjąłeś. Reszta Cie nie interesuje :D

Pzdr
  • REKLAMA
  • #3 3363044
    telekomuna
    Poziom 29  
    tak jak napisal kolega wyzej karta sim jest uszkodzona.
  • REKLAMA
  • #4 3364786
    PETERBB
    Poziom 20  
    Ocena: 3
    mi to wyglada ze telefon nie obsluguje kart 3g
  • REKLAMA
  • #5 3366166
    binladenos
    Poziom 14  
    ale własnie w tym problem jest ze do wczesniejszej Noki z tym samym problemem była wkładana inna karta niz ta co miał ja przy sobie no i jeszcze dodał ze a angli poszedł z ta nokia i mu tam sciagneli simlocka i działało :/...Łatwo powiedziec że ja simlocka zdjałem i po problemie...tyle ze gościu przed tym powiedział własnie ze jego nie interesuja inne karty..tylko zeby chodziła w 3-ce:/... możliwe ze 3 sa obsługiwane tylko przez modele 3 G ???:/
  • #6 3475160
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
REKLAMA